„Am emoții. Este un pas important în cariera mea muzicală. Sunt foarte curioasă să văd părerile voastre.” Claudia Puican le-a dat fanilor săi o veste emoționantă

„Am emoții. Este un pas important în cariera mea muzicală. Sunt foarte curioasă să văd părerile voastre.” Claudia Puican le-a dat fanilor săi o veste emoționantă
„Am emoții. Este un pas important în cariera mea muzicală. Sunt foarte curioasă să văd părerile voastre.” Claudia Puican le-a dat fanilor săi o veste emoționantă

Claudia Puican a intrat rapid în atenția fanilor și a reușit să aibă o carieră vizibilă în industria muzicală. Piesele ei transmit un mesaj puternic, iar comunitatea ei de abia așteaptă să audă un nou hit.

Cu toate acestea, viața Claudiei Puican nu a fost mereu roz, deoarece s-a născut într-o familie cu o situație precară și i-a fost foarte greu. În urmă cu câteva zile, aceasta le-a dat fanilor săi o veste de-a dreptul emoționantă.

Chiar dacă și-a dorit să țină totul secret, artista nu a mai putut păstra nimic pentru ea și le-a spus celor de acasă că înainte cu câteva zile s-a întors aproape de casa ei natală și a simțit să compună un cântec.

Piesa nu a fost încă lansată, dar în mediul online a postat o parte dintr-un filmuleț în care cântă puțin din melodie.

„Aseară am cântat lângă satul unde eu am copilărit, am simțit inspirația de a compune piesa “Ma întorc in Mehedinți “! 🥹  Am emoții, revenirea la rădăcinile muzicii oltenești este un pas important in cariera mea muzicală.

Sunt foarte curioasa sa văd părerile voastre in comentarii despre acest pas și despre acesta melodie care in curând va fi filmată și încărcată pe canalul meu de YouTube!”, a scris Claudia Puican în postarea de pe pagina ei de Instagram.

Citește și: „Această domnișoară mă căuta disperată. Haideți în cameră” Armin Nicoară și-a invitat colega de de trupă în camera de hotel! Saxofonistul nu a ținut cont de faptul că este însurat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Claudia Puican, despre copilăria ei

Claudia Puican a povestit cu lacrimi în ochi despre copilăria ei. Vedeta a trecut prin clipe grele la școală, deoarece profesorii și colegii ei o marginalizau și simțea că nu își găsește locul nicăieri.

Vedeta nu era tratată în felul acesta doar la școală, deoarece și acasă, bunicii ei adoptivi, din partea mamei, se comportau urât cu ea și frații săi și nu îi ajutau cu nimic.

Durerea pe care a simțit-o atunci Claudia se resimte chiar și în prezent, de fiecare dată când își amintește cât de greu i-a fost și cu câte evenimente dificile s-a confruntat.

„Chiar dacă am fost o familie săracă sau modestă, părinții noștri au muncit din greu ca noi să avem un viitor bun. Cu greu îmi stăpânesc lacrimile atunci când vorbesc despre familia mea, dar mi-am adus aminte când eram la sat la părinții mei și eram foarte săraci.

Mergeam la școală și tot timpul profesoara sau colegii mei din clasă mă marginalizau cumva că eram săracă și nu aveam haine, să fiu tot timpul cu haine noi pe mine. Tot timpul mergeam cu haine purtate sau învechite și eram pusă în penultima bancă sau chiar ultima bancă”, a spus Claudia Puican, acum patru luni, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din păcate, chiar dacă stăteau cu bunicii adoptivi în curte, mama lor i-a luat peste tot, deoarece aceștia nu voiau să aibă grijă de ei.

„Mereu mama ne-a dus cu ea peste tot pentru că nu avea cui să ne lase în grijă. Bunicii noștri adoptivi niciodată nu au avut grijă de noi și tot timpul când aveau o bucată de pâine, nu o împărțeau cu noi.

Noi stăteam împreună cu bunicii noștri adoptivi. Îmi aduc aminte când ei făceau gogoși și le ascundeau ca să nu mâncăm și noi din ele”, a mai spus vedeta.

Citește și: „Nu reușim” Claudia Puican și Armin Nicoară întâmpină probleme în relația de cuplu. Ce au hotărât cei doi, de comun acord



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Cu toții așteptăm acest copil cu tot dragul! Mulțumim pentru mesaje tuturor!” Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț, după ce le-a dat marea veste

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies