„Am fost acuzată că i-am fost amantă.” Ada, fosta parteneră a lui Dinu Maxer nu s-a mai putut abține. Ce a avut de clarificat bruneta

„Am fost acuzată că i-am fost amantă.” Ada, fosta parteneră a lui Dinu Maxer nu s-a mai putut abține. Ce a avut de clarificat bruneta
„Am fost acuzată că i-am fost amantă.” Ada, fosta parteneră a lui Dinu Maxer nu s-a mai putut abține. Ce a avut de clarificat bruneta

Ada, fostă parteneră a lui Dinu Maxer, a decis să vorbească după ce artistul a confirmat că s-au despărțit. După separarea de Deea Maxer, Dinu Maxer a fost văzut în compania unei femei brunete atrăgătoare, despre care mulți au afirmat că are o asemănare uimitoare cu mama copiilor săi. Nu a trecut mult timp și artistul a dezvăluit public că se află din nou într-o relație amoroasă. Recent, s-a speculat că Dinu Maxer și Ada s-au despărțit, iar acum ambii au confirmat informația. Iată ce motive a dezvăluit bruneta pentru despărțirea lor!

În ultimele zile, s-a răspândit zvonul că Dinu Maxer s-a despărțit de iubita lui recentă, Ada. Artistul a confirmat această despărțire, explicând că nu exista o „compatibilitate de 100%" între ei. Ada, la rândul ei, și-a exprimat punctul de vedere privind această situație și a negat unele dintre informațiile apărute în presă.

Citește și: „Au început să anuleze contractele.” Dinu Maxer este în pierdere cu sume mari de bani din cauza divorțului de fosta sa parteneră. Ce se întâmplă cu artistul

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea

Ada și Dinu Maxer au fost împreună timp de aproximativ o lună. Dinu a dezvăluit că el și Ada s-au cunoscut cu o zi după ce s-a despărțit de soția sa, mama copiilor săi, Deea Maxer. Bruneta a confirmat că s-au despărțit când a fost contactată de jurnaliști, explicând că a simțit o presiune prea mare din partea presei.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni”, a spus Ada, potrivit spynews.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ada, deranjată de speculațiile care au apărut pe internet

Ada a părut foarte deranjată de speculațiile care au circulat în mediul online și a infirmat că ar fi fost căsătorită cu un om de afaceri.

„Doresc să specific că nu am fost căsătorită, am avut într-adevăr o relație care s-a încheiat în urmă cu câteva luni.

Vreau să clarific acest lucru din respect față de omul cu care am avut o relație, pentru că a fost și el târât în acest circ mediatic, iar cunoscându-l știu că, la fel că mine, nu își dorește mediatizare”, a mai spus ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fosta parteneră a lui Dinu Maxer a fost întrebată de vârstă are, dar nu și-a dorit să ofere foarte multe detalii despre acest subiect. Din momentul în care a intrat într-o relație cu artistul, s-a vehiculat că bruneta ar minți în legătură cu adevărata ei vârstă.

Citește și: „Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!” Gabriela Cristea a vorbit despre partidele de amor cu Tavi Clonda!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies