„Am fost atrăgătoare. Mă îmbrăcam provocator! Mi-a plăcut să provoc foarte mult.” Daniela Gyorfi a vorbit despre succesul său în carieră

„Am fost atrăgătoare. Mă îmbrăcam provocator! Mi-a plăcut să provoc foarte mult.” Daniela Gyorfi a vorbit despre succesul său în carieră
„Am fost atrăgătoare. Mă îmbrăcam provocator! Mi-a plăcut să provoc foarte mult.” Daniela Gyorfi a vorbit despre succesul său în carieră

Daniela Gyorfi a vorbit despre cariera sa muzicală.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 55 de ani, este o cunoscută cântăreață de petrecere de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia și admirația publicului, prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Astfel, artista este de aproape trei decenii în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să se păstreze pe piața muzicală.

Invitată în cadrul podcastului „Tare de tot”, Daniela Gyorfi a vorbit despre viața sa personală, dar și profesională, făcând dezvăluiri despre cariera sa muzicală.

Citește și: „Am suferit foarte mult. Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez.” Daniela Gyorfi, mărturisiri neștiute despre prima căsnicie! De ce a divorțat artista?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniela Gyorfi, despre cum a ajuns să aibă succes în cariera muzicală
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Atunci când ești tânăr, vrei să ai sânii mari, buzele cât casa.” Daniela Gyorfi, despre durerile de spate provocate de implanturile mamare

Daniela Gyorfi, despre aparițiile sale provocatoare

Daniela Gyorfi, despre cum a ajuns să aibă succes în cariera muzicală
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă talentul său muzical, Daniela Gyorfi este cunoscută pe piața muzicală și datorită spectacolelor pe care le face.

Artista apelează mereu la ținute provocatoare, punându-i în evidență corpul bine lucrat. Despre aceste lucruri, Daniela Gyorfi susține că sunt strategii pentru a-și crea o imagine și pentru a reușit să rămână în mintea publicului și să îl facă pe acesta să-i asculte muzica. Pe de altă parte, artista susține că nu s-a folosit de aspectul său fizic pentru a ajunge în topurile muzicale.

Produsul vinde.

Degeaba ai cea mai bună voce din lume, dacă nu transmiți, dacă oamenii nu vor. Ajungi să cânți pe un segment de piață foarte nișat. N-am fost niciodată frumoasă, niciodată. Am fost atrăgătoare. Am avut un sex-appeal care este mult mai important decât frumusețile alea pe tipar, un tipar anume. Provocatoare, pentru că mi-a plăcut să provoc foarte mult. Aveam fizicul, eram pe sport. Făceam 1000 de abdomene simplu. Mă îmbrăcam provocator.
Dansam, făceam. Când mă duceam la festivaluri, îi omoram pe ăia. Astea sunt imagini.

Eu dacă am avut viața mea personală, privată, niciodată nu am încurcat-o cu cea de artist. Eu nu m-am folosit de fizicul meu ca să ajung cântăreață sau să am nu știu ce fel de beneficii .”, a spus Daniela Gyorfi.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„M-am trezit fără să-mi simt mâinile și picioarele.” Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate! Anunțul îngrijorător făcut pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies