„Am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban. Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit.” Ce spune soacra Danei Roba despre căsnicia fiului său

„Am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban. Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit.” Ce spune soacra Danei Roba despre căsnicia fiului său
„Am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban. Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit.” Ce spune soacra Danei Roba despre căsnicia fiului său

Socrii Danei Roba au făcut noi dezvăluiri despre căsnicia fiului lor cu makeup artista.

Dana Roba a fost la un pas să-și piardă viața în data de 5 iunie, atunci când a fost lovită cu bestialitate de soțul său, Daniel Baciu. A urmat o perioadă de coșmar pentru makeup artistă, care printr-o minune a supraviețuit, datorită medicilor care au reușit să-i salveze viața. După operația pe creier care a durat nouă ore, Dana Roba a putut să se întoarcă în casa unde era la un pas să își piardă viața.

Ajunsă acolo, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri legate de căsnicia dintre ea și bărbatul care a agresat-o. Potrivit spuselor sale, Daniel Balaciu a atacat-o în timpul somnului cu un ciocan după ce a amenințat-o în repetate rânduri că o să-i ia viața.

Ulterior, după declarațiile făcute de Dana Roba, părinții lui Daniel Balaciu au făcut la rândul lor o serie de dezvăluiri legate de căsnicia fiului lor cu makeup artista.

Dana Roba și soacra ei, schimb dur de replici în direct

Citește și: „A fost agresat fizic și verbal, iar el, din cauza certurilor, nu a mai rezistat. Ea a pozat în îngerul bun.” Fratele lui Daniel Balaciu, detalii neștiute despre Dana Roba

Dana Roba și soacra ei, schimb dur de replici în direct
Dana Roba și soacra ei, schimb dur de replici în direct[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mama lui Daniel Balaciu a declarat că nu știe nimic despre lucrurile care se întâmplau în căsnicia fiului ei cu makeup artista. Mai mult decât atât, femeia susține că cei doi se iubeau foarte mult și nu au dat de înțeles că ar exista probleme între ei.

Soacra Danei Roba a mărturisit că în ziua în care fiul său aproape că și-a omorât soția în băiate, le-a dus pe fiicele lor la domiciliul ei, însă nu au discutat nimic.

Ulterior, Daniel Balaciu și-ar fi sunat mama pentru a-i povesti ceea ce s-a întâmplat.

Eu eram pregătită să mă duc la biserică, când fiul meu m-a sunat să zică că pleacă cu fetițele la sat. Între timp, a venit cu fetițele.(...) Fetițele fericite, ele tot timpul mă iubesc, numai a băgat fetele pe hol și a plecat, nici n-am reușit să-l văd.

Câtă distanță, un sfert de oră pe jos. Mi-e martor Dumnezeu că nu pot să precizez (n. red. ce s-a întâmplat între ei cu exactitate), el nu m-a sunat decât pe la unu și ceva să-mi spună ce s-a întâmplat. Nu știu eu de niciun ban, ei știu ce au avut, eu am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban.(...)
Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit
.”, a spus soacra Danei Roba la „Acces direct”.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Tatăl lui Daniel Balaciu, acuzații grave la adresa Danei Roba

Citește și: „Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Mi-a fost frică pentru viața mea ” Daniel Balaciu, dezvăluiri neștiute despre noaptea dramatică a Danei Roba

Tatăl lui Daniel Balaciu, acuzații grave la adresa Danei Roba
Tatăl lui Daniel Balaciu, acuzații grave la adresa Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

În ciuda faptului că mama nepoatelor sale era la un pas să-și piardă viața din cauza soțului său, tatăl lui Daniel Balaciu are numai cuvinte dure la adresa Danei Roba. Bărbatul susține că nora sa este o femeie foarte irascibilă. Mai mult decât atât, o acuză pe Dana Roba că nu și-ar fi îndeplinit rolul de gospodină în casă.

<<A spart două televizoare la mine la bloc, această femeie este foarte nervoasă. El a suportat destul, zicea „Tati, mami, hai la Timișoara". Ea nu știe cum se spală o haină. Nu știe să facă o mâncare, nimic.>>,   a adăugat și tatăl lui Daniel Balaciu, conform sursei menționate anterior.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Mă uitam la cer și mă rugam la Dumnezeu să pot să mă stăpânesc să nu-mi dea lacrimile.” Constantin Enceanu și sora lui Petrică Mîțu Stoian au pus capăt războiului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies