„Am fost interzisă pe postul TV trei luni.” Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?

„Am fost interzisă pe postul TV trei luni.” Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?
„Am fost interzisă pe postul TV trei luni.” Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?

Anca Țurcașiu a postat în mediul online o fotografie cu ea la 18 ani. Actrița a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor.

Anca Țurcașiu, la vârsta de 52 de ani, reușește să se mențină la fel de frumoasă și suplă, ca în tinerețe. Deși a trecut mult timp de pe vremea când își făcea debutul în televiziune, actrița își aduce aminte cu drag de acele momente ale tinereții sale. Din când în când, Anca Țurcașiu este cuprinsă de nostalgia trecutului și împărtășește cu fanii săi din mediul online diferite imagini din vremea respectivă.

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?
Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?[Sursa foto: Instagram]

Anca Țucrașiu a postat o imagine cu ea la 18 ani

Citește și: „Sunt destul de afectat de treaba asta.” Cristian Țânțăreanu comentează divorțul dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?
Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?[Sursa foto: Instagram]

Anca Țurcașiu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online.

Vedeta postează adesea imagini cu activitățile sale zilnice sau alte imagini provocatoare de la ședințele foto. De data aceasta, fanii Ancăi Țurcașiu au rămas surprinși după ce actrița a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la vârsta majoratului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Daaaa, așa îmi amintesc de tine și mai ales în filmul 'Miss Litoral' aveai aceeași coafură.

Ești așa de frumoasă că nu îmi imaginez vreo coafură care să nu îți stea bine. Dar de acesta îmi amintesc foarte bine, ai creat o modă, multă lume purta, dar nimeni ca tine”, a fost una dintre reacțiile fanilor de pe Facebook.

„Și eu am fost tunsă așa! M-am tuns cu 'chică', așa îi spunea tata (bunicul), după ce te-am văzut într-o emisiune de divertisment! Arătai absolut superb și atunci și acum!”,

i-a transmis o urmăritoare Ancăi Țurcașiu.

La vremea respectivă, Anca Țurcașiu avea doar 18 ani și purta o tunsoare foarte îndrăzneață. Vedeta și-a adus aminte de prezența controversată pe care a avut-o la un post de televiziune în urmă cu 35 de ani. Anca Țurcașiu a apărut la TV tunsă scurt, inspirată de tunsoarea lui Michael Jackson. Actrița era tunsă scurt în partea din față, iar în partea din spate a ales să își lase părul lung până aproape de umeri.

Anca Țurcașiu, interzisă pe postul TV din cauza unei tunsori extravagante

Citește și: „Nu implora niciodată pentru o relație” Anca Țurcașiu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Cum arăta Anca Țurcașiu la 18 ani?
Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În dreptul fotografiei cu ea la vremea majoratului, Anca Țurcașiu a scris câteva rânduri pentru fanii săi din mediul online. Vedeta a povestit că aparițiile sale la TV au fost interzise timp de trei luni din cauza celebrei tunsori.

Doamne, mai țineți minte tunsoarea mea de la 18 de ani? A la 'Michael Jackson'…. Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta.

Incredibil mi se pare acum….. Cu  Horia Moculescu am fost să mă tund. Pe Calea Victoriei, la frizerul lui…. Poate vreodată voi scrie o carte cu povești de viață… Mă gândesc la asta…. Vă îmbrățișez!!! Zi frumoasă !”, a transmis Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies