“Am fost la mama și acum plec spre casă.” De ce Oana Roman nu își duce acasă mama. Ce a pățit fosta soție a lui Petre Roman

“Am fost la mama și acum plec spre casă.” De ce Oana Roman nu își duce acasă mama. Ce a pățit fosta soție a lui Petre Roman
“Am fost la mama și acum plec spre casă.” De ce Oana Roman nu își duce acasă mama. Ce a pățit fosta soție a lui Petre Roman

Ajunsă recent dintr-o vacanță din Egipt alături de fiica sa, Oana Roman a mers în vizită la mama ei care a suferit o cădere de tensiune. Iată despre ce este vorba!

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate persoane publice din showbizul românesc. De când a recunoscut în spațiul public că a luat hotărârea de a-și interna mama într-un centru specializat de îngrijire și recuperare, aceasta obișnuiește să își țină la curent fanii de pe rețelele de socializare și să le ofere detalii despre starea acesteia. Recent, vedeta a mărturisit că Mioara Roman a întâmpinat câteva mici probleme, mai exact a suferit o cădere de tensiune.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman în prezent

De ce Oana Roman nu își duce acasă mama[Sursa foto: Instagram]

Astfel, Oana Roman a primit vestea că mama ei a suferit o cădere de tensiune ieri dimineață, iar din acest motiv s-a dus să o viziteze cât mai rapid, pentru a se asigura că starea mamei sale este stabilă. Din fericire, Mioara Roman este bine datorită medicilor și asistentelor care au intervenit vigilent, pentru a-i acorda ajutorul de care avea nevoie.

Din spusele fiicei lui Petre Roman, mama ei beneficiază de o îngrijire impecabilă, iar faptul că este într-un centru specializat face diferența, în asemenea situații neprevăzute.

"Am fost la mama și acum plec spre casă. Ce voiam să vă povestesc, apropo de diferența între a avea un om care are nevoie de îngrijiri și care are probleme de sănătate acasă sau a-l avea într-un loc cum este acesta (n.r.

într-un centru de specialitate). Dimineață mama a avut o cădere de tensiune destul de mare, a făcut tensiune 8, a avut amețeli și nu s-a simțit bine. Să presupunem că era acasă cu o infirmieră. Dânsa nu ar fi știut ce să facă, ar fi chemat Salvarea. Ea, mama, fiind aici, având asistente, doctori, i-au pus o perfuzie și într-o jumătate de oră și-a revenit perfect. Asta e diferența pe care unii oameni nu vor să o înțeleagă, că poate până venea Salvarea aia, dacă era acasă, ar fi căzut sau i s-ar fi făcut rău.
Aici în 5 minute i-au pus perfuzia și și-a revenit imediat."
, a dezvăluit Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Atât de senină și liniștită.” Cum a găsit-o Oana Roman pe cea care i-a dat viață, după o săptămână în care nu a mai văzut-o

De ce Oana Roman nu își duce acasă mama[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Mioara Roman pare că duce o viață liniștită, de când are parte de un ajutor de specialitate. Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu mama sa, unde se observă cu ochiul liber că este liniștită și într-o stare foarte bună.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Am lipsit o săptămână și am găsit-o arătând fabulos. Este atât de impecabil îngrijită și are o stare așa bună, e atât de senină și liniștită. Este atât de important că este atât de îngrijită și are tot ce îi trebuie și în primul rând are demnitate și are parte de grijă.", a fost reacția Oanei Roman după ce și-a vizitat mama, la întoarcerea din vacanță.

Citește și: „Rezultatele sunt vizibile și de necontestat.” Oana Roman a slăbit 25 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare

De ce Oana Roman nu își duce acasă mama[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies