„Am fost la un pas de divorț aseară”. Dani Oțil, moment tensionat cu Gabriela Prisăcariu

dani otil si sotia
Dani Oțil și soția lui

Dani Oțil a povestit astăzi în emisiunea matinală pe care o moderează că a avut o discuție aprinsă cu soția sa, Gabriela Prisăcariu. Tensiunile au pornit din cauza unui serial.

„Atât mi-a trebuit să deschid subiectul.”, a m ărturisit prezentatorul TV

 Vedeta a povestit cum discuția a degenerat după ce i-a adresat Gabrielei o întrebare, pe baza serialului pe care îl urmăreau împreună.

dani otil gabriela prisacariu
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dani Oțil, răspuns tranșant pentru Gabriela Prisăcariu, după ce i-a cerut un lucru foarte scump: „Nu te-ai măritat cu cine trebuia”

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul.

Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: «Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată», iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția” a declarat Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani.

„Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, să văd cum e”, a declarat Dani Oțil

 În altă ediție a emisiunii, prezentatorul a anunțat că vrea să își caute o amantă. Soția lui, Gabriela, nu s-a împotrivit, însă i-a pus câteva condiții partenerului său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: "Ești tot maică-ta!" Dani Oțil, luat prin surprindere de propriul fiu! Ce gest neașteptat a făcut micuțul Tiago

„Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, să văd cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă, am drum liber”, a spus Dani Oțil. În mod evident, totul a fost o glumă.

dani otil copil
Copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu[Sursa foto: Instagram]

  Ce relație a u Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu  

Citeste si: „M-au părăsit. Nu glumesc” Dani Oțil, în culmea disperării! A făcut anunțul abia acum, la TV

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Relația celor doi a început cu câțiva ani în urmă, iar anul trecut s-au căsătorit. Diferența de vârstă dintre Dani și soția lui este de 12 ani. Celebrul prezentator are 41 de ani, iar Gabriela are 29 de ani. Cele două vedete au împreună un băiețel de aproape un an, pe nume Luca Tiago.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gabriela Prisăcariu, replici dure la adresa unei urmăritoare. Ce mesaj i-a transmis soția lui Dani Oțil: „Știu că asta îți dorești”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies