„Am fost operată timp de 13 ore și am făcut stop cardio-respirator! Au încercat să mă resusciteze, dar fără succes.” Soția lui Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul suferit!

„Am fost operată timp de 13 ore și am făcut stop cardio-respirator! Au încercat să mă resusciteze, dar fără succes.” Soția lui Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul suferit!
„Am fost operată timp de 13 ore și am făcut stop cardio-respirator! Au încercat să mă resusciteze, dar fără succes.” Soția lui Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul suferit!

Soția lui Mihai Onilă a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident de mașină. Laura Onilă a prevestit tot acel eveniment.

Mihai și Laura Onilă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și sunt recunoscători că există unul în viața celuilalt. Artistul din trupa AXXA și soția sa consideră că greutățile vieții i-au adus în cele din urmă împreună. Ambii au fost căsătoriți, iar Mihai Onilă a avut și o fată, care din păcate a decedat la o vârstă foarte fragedă.

În ceea ce o privește pe Laura, aceasta era la un pas să-și piardă viața din cauza unui accident de mașină provocat de fostul său soț.

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, Laura Onilă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul de mașină pe care l-a suferit în 2018.

Laura Onilă a prevestit accidentul din Ungaria

Citește și: „Spiritul este etern! Eu sunt un Arhanghel din ceata Arhanghelul Mihail.” Mihai Onilă, dezvăluiri neașteptate, la 7 ani de la decesul fiicei sale! Artistul comunică adesea cu fiica-înger

Soția lui Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul suferit!
Mihai și Laura Onilă [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Așteptăm actele de divorț, apoi ne căsătorim.” Mihai Onilă, divorț urmat de o căsătorie! Artistul și soția sa au fost nevoiți să ia o decizie radicală în privința căsătoriei

Soția lui Mihai Onilă a mărturisit că ea știa ceea ce urma să se întâmple. Laura Onilă a prevăzut încă de dinainte să plece în vacanță că ceva rău se va întâmpla. Ba mai mult decât atât, l-a și avertizat pe fostul său soț cu privire la acest lucru.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În 2018 am avut un accident cu un camion, în Ungaria. Veneam în România în vacanță din Belgia, cu familia. Fostul soț nu a păstrat distanța să spunem, avea și viteză și a intrat în plin într-un TIR.

Partea din față a mașinii a fost strivită, iar eu am fost la fel de strivită. Mi-am găsit brațul drept aproape amputat, chiar pe tetiera din spatele meu.

O parte din timp am rămas conștientă, dar ieșisem deja din trup de dinainte de accident pentru că prevăzusem accidentul.

Deci eu accidentul l-am văzut de deasupra(...) Știam de accident chiar din Belgia. Am spus că este prima vacanță în care nu vreau să merg. Am știut cu câteva minute înainte de impact și l-am anunțat.”, a povestit Laura Onilă la WOWnews.

Soția lui Mihai Onilă, la un pas să-și piardă viața

Soția lui Mihai Onilă, mărturisiri cutremurătoare despre accidentul suferit!
Mihai și Laura Onilă [Sursa foto: Facebook]

Laura Onilă a trecut prin clipe de coșmar. Femeia a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au încercat să o resusciteze timp de 45 de minute. Mai mult decât atât, aceasta a fost declarată decedată, urmând ulterior să fie dusă într-o cameră rece, la 2 grade Celsius, pentru a-i fi puse organele în funcțiune.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Am fost operată în Budapesta, unde am stat cinci zile și am făcut septicemie. Având asigurare medicală europeană pe care o făcusem chiar în acel an pentru că simțeam că se va întâmpla ceva, la cinci zile a venit un medic și m-a repatriat în Belgia cu elicopterul.

Acolo am fost operată timp de 13 ore și am făcut stop cardio – respirator. Au încercat să mă resusciteze timp de 45 de minute, dar fără succes. M-am trezit, așa cum este protocolul după deces, într-o cameră singură sau cu alți parteneri.

Eu m-am trezit cu trei parteneri lângă mine, m-am speriat și știam doar că mă dor picioarele. A venit o doamnă care m-a reacoperit cu acel cearșaf și apoi m-au dus într-o cameră frigorifică la 2 grade ca să mi se pună organele în funcțiune.

După cele 24 de ore petrecute acolo, m-au dus pe secția de ATI unde au urmat și celelalte patru operații. Eu nici măcar o clipă nu m-am gândit că o să plec definitiv.", a explicat soția lui Mihai Onilă, la WOWnews.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Societatea începe să fie scăpată de sub control! Din cauza sărăciei, taxelor prea mari, a prețurilor prea mari, oamenii se transformă în animale.” Oana Roman, semnal de alarmă în mediul online!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies