„Am fost un copil privilegiat! Am avut chiar propria mea croitoreasă care îmi făcea ținute.” Cristina Șișcanu, le-a închis gura răutăcioșilor! Care este, de fapt, situația financiară a părinților săi?

„Am fost un copil privilegiat! Am avut chiar propria mea croitoreasă care îmi făcea ținute.” Cristina Șișcanu, le-a închis gura răutăcioșilor! Care este, de fapt, situația financiară a părinților săi?
„Am fost un copil privilegiat! Am avut chiar propria mea croitoreasă care îmi făcea ținute.” Cristina Șișcanu, le-a închis gura răutăcioșilor! Care este, de fapt, situația financiară a părinților săi?

Cristina Șișcanu a vorbit despre părinții săi.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează zilnic legătura cu urmăritorii săi, postând diferite imagini și filmulețe cu activitățile sale profesionale, dar și din viața de familie. Deși sunt multe persoane care o apreciază pentru ceea ce face, există adesea și gurile rele, care îi caută mereu nod în papură. Astfel, de-a lungul timpului, prezentatoarea TV s-a confruntat cu acuzații conform cărora a venit din Republica Moldova, acolo unde nu a avut parte de o situație financiară decentă.

Sătulă de toate aceste comentarii, soția lui Mădălin Ionescu le-a închis gura răutăcioșilor și a spus care este, de fapt, situația financiară a părinților săi.

Cristina Șișcanu provine dintr-o familie cu situație financiară prosperă

Citește și: „Femeile au devenit atât de răutăcioase. Este absolut execrabil ce pot să spună unele femei față de altele.” Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele de socializare!

Cristina Șișcanu, le-a închis gura răutăcioșilor! Care este, de fapt, situația financiară a părinților săi?
Cristina Șișcanu alături de părinții săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Ce-s prostiile astea? Doamne ferește! Cum să îți pui în corp prostiile astea?” Cristina Șișcanu și-a întrebat mama despre silicoane. Femeia a luat foc atunci când a auzit ce vrea să facă fiica sa

Vedeta a ținut să precizeze că nu numai că nu s-a confruntat cu lipsuri materiale în copilărie, dar chiar a avut parte de anumite privilegii, fiind singură la părinți și părinții săi

fiind oameni cu o situație financiară prosperă.

Am avut o copilărie foarte frumoasă, fără lipsuri. Am fost un copil privilegiat. Am avut chiar mai multe decât majoritatea copiilor din acea perioadă. Părinții mei mi-au asigurat tot ce am avut nevoie. Am avut chiar propria mea croitoreasă care îmi făcea ținute pentru evenimentele pe care le prezentam. Eu am prezentat ținute de foarte tânără. Aveam propria croitoreasă și îmi făcea ținute speciale pentru acele evenimente .”, a povestit Cristina Șișcanu.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Părinții Cristinei Șișcanu s-au mutat în România

Cristina Șișcanu, le-a închis gura răutăcioșilor! Care este, de fapt, situația financiară a părinților săi?
Cristina Șișcanu și părinții săi [Sursa foto: Facebook]

În momentul de față, Cristina Șișcanu îi are aproape pe părinții săi, care sunt un real sprijin pentru ea, având grijă de Petra. Vedeta și-a dorit foarte mult ca atât părinții săi, cât și mama lui Mădălin Ionescu să fie alături de ei, ținând foarte mult la ideea de unitate a familiei.

Pentru mine părinții sunt foarte importanți. De aceea am ținut foarte mult ca ei să fie alături de mine, să nu rămână la 500 de km distanță. Mai mult decât atât, mi-am dorit ca Petra să crească alături de ei, ca Petra să se bucure de bunici. Nu a fost ușor din mai multe perspective. În primul rând, părinții se rup foarte greu de locul unde s-au născut și au crescut.

Într-un final, totuși, am reușit să îi conving și acum sunt alături de mine. Ei fiind aici, eu îi văd zilnic, aproape zilnic. Ceea ce este minunat. Țin foarte mult ca familia să fie unită. Familia este motorul care te ține în funcțiune. Familia înseamnă iubire, susținere .”, a mai spus Cristina Șișcanu pe Facebook.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Anul viitor o să fiu mămică.” Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies