„Am fost un pic dezamăgită pentru că eu am început această serie pe YouTube, cu acordul lui, să creăm practic o poveste.” Bianca Comănici a vorbit despre noul său iubit

„Am fost un pic dezamăgită pentru că eu am început această serie pe YouTube, cu acordul lui, să creăm practic o poveste.” Bianca Comănici a vorbit despre noul său iubit
„Am fost un pic dezamăgită pentru că eu am început această serie pe YouTube, cu acordul lui, să creăm practic o poveste.” Bianca Comănici a vorbit despre noul său iubit

Bianca Comănici trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Bruneta a intrat într-o nouă relație și este în culmea fericirii.

Cu toate că nu a spus prea multe despre cel care i-a furat inima, bruneta a răspuns câtorva întrebări pe care i le-a pus chiar Bogdan Mocanu. Iată ce a mărturisit despre noul bărbat din viața ei!

Citește și: Ce este bruxismul. Explicația completă a acestei tulburări și modalități eficiente de gestionare a șuieratului și scrâșnetului dinților!

Bianca Comănici a vorbit despre noul său iubit

Bianca Comănici i-a anunțat pe toți cei de acasă despre noua sa relație, prin intermediul unui vlog. În urmă cu puțin timp, ea s-a dus la iubitul său, chiar în țara unde se afla acesta. Cu toate că au o relație la distanță, bruneta este fericită și se bucură de sentimentele pe care le trăiește.

Bianca Comănici a dezvăluit detalii despre noul ei iubit într-un interviu exclusiv acordat emisiunii „Bărbați vs. Femei". În ciuda faptului că trăiește o poveste de dragoste la distanță, ea a preferat să păstreze discreția cu privire la identitatea partenerului său, cel puțin în acest moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Despre acest lucru nu am vorbit încă, nu i-am dezvăluit identitatea și nici naționalitatea.

Nu am spus absolut nimic. El în acest moment nu se află în România, se află într-o țară străină, unde l-am și vizitat", a povestit Bianca Comănici, la WOWnews.

Ce a mai spus vedeta despre cel care i-a furat inima

Bianca a mărturisit că a simțit o dezamăgire pentru că a început această serie pe platformele online, iar pentru moment a decis că nu își dorește să îi arate identitatea, deoarece știe că vor exista și comentarii negative.

„Am fost un pic dezamăgită pentru că eu am început această serie pe YouTube, cu acordul lui, să creăm practic o poveste, un fel de serial, să ne arătăm exact așa cum suntem în viața reală. Momentan nu am vrut să îi dezvălui identitatea pentru că nu am știut care vor fi comentariile. Acum am văzut, din păcate nu am fost chiar mulțumită de comentariile pe care le-am primit.

Au fost foarte critici fără să știe măcar cine este sau cu ce se ocupă", a mai explicat ea.

Momentan, iubitul acesteia trebuie să stea o perioadă în țara în care se află, iar cei doi vor face tot posibilul să se viziteze ori de fiecare dată când au ocazia.

"O să stea momentan pe o perioadă nedeterminată acolo. Relația noastră este la distanță.

E un pic dificil, pentru că pentru o relație la distanță, după iubire și respect trebuie să ai bani.  Adică țara în care am fost nu e o țară ieftină, e o țară în care și apa este scumpă. Biletul de autobuz a costat cât biletul de avion. Noi trebuie să facem anumite compromisuri cu timpul, cum să ne organizăm și cu el", a povestit Bianca Comănici, la WOWnews.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce spune Bianca Comănici despre calitățile și defectele iubitului ei

De asemenea, Bianca a vorbit despre calitățile pe care le are iubitul ei, bărbatul traversând câteva clipe dificile, despre care ea nu a vrut să dea detalii. La capitolul defecte, prezentatoarea a găsit unul singur și i l-a împărtășit colegului său de platou.

"Ce îmi place cel mai mult?! Faptul că deși a trecut prin foarte multe lucruri nu că grele, extraordinar de grele, nu s-a pierdut pe drum și a devenit mai bun, exact cum s-a întâmplat și în cazul meu. Asta ne-a unit, că suntem amândoi pe același drum. Cel mai puțin îmi place la el faptul că este foarte temperamental, este impulsiv, foarte impulsiv", a explicat Bianca Comănici.

Citește și: ”A fost iubit de atâta lume...” Bianca Comănici este în doliu, după moartea unei persoane dragi



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„E vina ta dacă bați la o ușă închisă.” Emma, în lacrimi. Refuzul lui Marinel a fost unul total neașteptat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies