Am găsit-o pe "SOSIA" Andrei! Îţi dai seama, din poze, care e artista şi care e tânăra care seamănă IZBITOR cu ea?

Am găsit-o pe
Am găsit-o pe "SOSIA" Andrei! Îţi dai seama, din poze, care e artista şi care e tânăra care seamănă IZBITOR cu ea?

Andra are o "sosie"! Uite cât de bine seamănă tânăra aceasta cu ea!

Andra este una dintre cele mai iubite vedete din România. Talentată, modestă, generoasă şi naturală, artista are milioane de fani în toate colţurile ţării. Frumoasa solistă are o carieră de mai bine de 15 ani şi este un model pentru toate tinerele care-şi doresc să devină nume mari în industria muzicală.

Citeste si: Andra, din nou însărcinată? Fotografia care a înebunit fanii!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andra este numai una, asta este clar, dar deunăzi am descoperit o tânără care, machiată, seamănă izbitor cu soţia lui Măruţă.

Aceleaşi trăsături, aceeaşi culoare a ochilor...Pare incredibil, dar femeia din imagini ar putea, lejer, să fie sosia Andrei. Şi nu o spunem doar noi, ci mulţi dintre cei care au văzut fotografia cu ea pe contul de instagram al Danei Roba, un make-up artist cunoscut.

Citeste si: Secretul parului des si sanatos al Andrei. Ce masca ieftina isi prepara acasa. Iata reteta



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andra a făcut anunţul! Fotografia care a primit mii de like-uri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies