„Am început dimineața cu exerciții. Mulțumesc Bunului Dumnezeu!” Valentin Sanfira, veste neașteptată pe rețelele de socializare, la o lună de la accidentul din Italia!

„Am început dimineața cu exerciții. Mulțumesc Bunului Dumnezeu!” Valentin Sanfira, veste neașteptată pe rețelele de socializare, la o lună de la accidentul din Italia!
„Am început dimineața cu exerciții. Mulțumesc Bunului Dumnezeu!” Valentin Sanfira, veste neașteptată pe rețelele de socializare, la o lună de la accidentul din Italia!

Valentin Sanfira și-a informat fanii cu privire la starea lui de sănătate.

Valentin Sanfira a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună. Folcloristul a plecat cu soția sa într-o vacanță în Italia pentru a se putea bucura de clipe de liniște și relaxare. Din păcate, însă, vacanța lor de lux s-a transformat rapid în clipe de coșmar.

Interpretul de muzică populară a fost victima unui accident în urma căruia a ajuns de urgență la spital.

Valentin Sanfira a fost operat de către medicii italiene, urmând ca ulterior să revină în țară pentru o perioadă lungă de recuperare.

În momentul de față, interpretul de muzică populară se află acasă, acolo unde continuă ședințele de recuperare, cu speranța să revină cât mai curând pe scenă.

Valentin Sanfira, progrese cu privire la starea sa de sănătate

Citește și: „Greu... dar nu am ce să fac! Am renunțat la cărucior și am aceste ajutătoare acum. Pot să ies să-mi beau și eu cafeaua.” Care este starea actuală a lui Valentin Sanfira, după accidentul din Italia

Valentin Sanfira, veste neașteptată pe rețelele de socializare, la o lună de la accidentul din Italia!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, la scurt timp după ce s-a accidentat în Italia. Artistul nu scapă de probleme

De când a suferit teribilul accident, Valentin Sanfira și-a ținut la curent fanii cu privire la starea sa de sănătate prin intermediul rețelelor de socializare.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când, artistul a postat pe pagina sa de Facebook un video prin care le demonstrează urmăritorilor săi că starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună.

Astfel, dacă la început s-a folosit de scaunul cu rotire pentru a se deplasa, acum, folcloristul se deplasează cu ajutorul cârjelor.

Mai mut decât atât, zilnic face noi pași către procesul de recuperare.

De exemplu, ieri și-a început ziua cu gânduri optimiste, care l-au făcut să nu se abată de la programul de recuperare prescris de doctor. Acesta a făcut o serie de exerciții pentru a putea călca din nou pe piciorul drept.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Am început dimineața cu exerciții. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că mă simt mai bine și am speranțe mari că o să pot să merg în curând!”, a scris  Valentin Sanfira, pe contul său de Facebook.

La auzul acestor vești, fanii folcloristului s-au grăbit să îi transmită gânduri bune și sănătate, astfel încât să revină cât mai repede pe scenă.

„Însănătoșire grabnică, recuperare ușoară!”/ ”Multă sănătate”/ ”Cu ajutorul lui Dumnezeu o să te faci bine!”/ ”Scena te așteaptă!! Publicul te iubește!! Familia o ai lângă tine”/ ”Răbdare, vei putea merge

iar”/ ”Dumnezeu te iubește și te vei recupera rapid”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

Valentin Sanfira, veste neașteptată pe rețelele de socializare, la o lună de la accidentul din Italia!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, afaceri de succes! Cei doi câștigă sume uriașe de bani. Cu ce se ocupă cei doi?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies