„Am început să cânt la acordeon pe la 5 ani și jumătate! Ani de zile trăiam niște emoții cumplite. Îmi tremurau mâinile.” Dinu Maxer, despre copilăria sa și primul contact cu muzica

„Am început să cânt la acordeon pe la 5 ani și jumătate! Ani de zile trăiam niște emoții cumplite. Îmi tremurau mâinile.” Dinu Maxer, despre copilăria sa și primul contact cu muzica
„Am început să cânt la acordeon pe la 5 ani și jumătate! Ani de zile trăiam niște emoții cumplite. Îmi tremurau mâinile.” Dinu Maxer, despre copilăria sa și primul contact cu muzica

Dinu Maxer a făcut declarații emoționante despre copilăria sa și debutul său în cariera muzicală.

Dinu Maxer s-a născut în 1974 la  București și face parte din categoria celor mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Artistul s-a bucurat de un succes considerabil la începutul anilor 2000, odată cu înființarea trupei AXXA. Ulterior, Dinu Maxer a început să fie din ce în ce mai cunoscut, iar acum este foarte activ atât în mediul online, cât și în spațiul public.

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Dinu Maxer a vorbit despre copilăria sa și despre începutul carierei sale muzicale.

Dinu Maxer, amintiri prețioase din copilărie

Citește și: „Sunt criticată pentru că am avut curajul să ies dintr-o relație în care nu mai credeam.” Deea Maxer, detalii noi despre divorțul de Dinu Maxer. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

 Dinu Maxer, despre copilăria sa și primul contact cu muzica
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Am fugit de acasă, când eram mică, să merg la un concert la Dinu. Mamele noastre sunt cele mai bune prietene.” Când l-a întâlnit pentru prima oară, de fapt, Magdalena pe Dinu Maxer?

Artistul a rememorat câteva momente semnificative din copilăria sa, printre care și statutul de care se bucura la grădiniță pentru faptul că avea talent muzical.

Amintirile mele: grădinița, oul pe care îl mâncam de dimineață. Tata îmi fierbea ou moale, mi-l făcea cu brânză și cu pâine în cană. De multe ori mi se părea înecăcios, dar îl tratam cu roșie. Mergeam la grădinița care era foarte aproape de bloc. La grădiniță m-am îndrăgostit, am avut o primă iubită sau nu știu cum să îi spun și faptul că eu cântam la acordeon m-a făcut oarecum vedeta serbărilor.

”, a povestit artistul.

Dinu Maxer s-a confruntat cu emoții mari la începutul carierei sale muzicale

 Dinu Maxer, despre copilăria sa și primul contact cu muzica
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Artistul a dezvăluit că a început să cânte la acordeon de la vârsta de doar 5 ani, ulterior studiind și alte instrumente muzicale. Deși în ziua de astăzi apare pe scenă fără niciun fel de emoție, Dinu Maxer a dezvăluit că începutul carierei sale muzicale a fost marcat de numeroase emoții pe care nu le putea controla.

Am început să cânt la acordeon pe la 5 ani și jumătate și roadele muncii, pe care le-am strâns ceva mai târziu, m-au făcut să îndrăgesc acest statut de „el e ăla”, nu „cine e el”.

Cred că statutul ăsta m-a cucerit, nu l-am căutat. Am fost un tip foarte timid. Ani de zile trăiam niște emoții cumplite să ies pe scenă. Mă luptam cumva cu mine. Îmi plăcea muzica, îmi plăcea ceea ce făceam, dar îmi era foarte greu să îmi stăpânesc emoțiile. Îmi tremurau mâinile. Am avut la un moment dat un festival național și atât de tare îmi tremurau mâinile încât apăsam pe lângă note .”, a mai spus Dinu Maxer.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mi-am dat un refresh! M-am apucat de sală, țin dietă.” Narcisa Balaban, transformare totală! Cum arată fosta soție a lui Nicolae Guță și ce schimbări a făcut în viața sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies