,,Am început să nu mai am așteptări.” Sensy și iubitul ei au făcut pasul cel mare. Ce a declarat influencerița despre evenimentul important din viața ei

Sensy
Sensy

Pentru Sensy și iubitul ei a avut loc un eveniment foarte important, deoarece, cu o zi în urmă, cei doi au făcut pasul cel mare și au spus ,,DA” în fața ofițerului de Stare Civilă. Sensy a vorbit despre momentul important din viața ei, dar și despre pregătirile care au avut loc.

Sensy și iubitul ei au avut parte de momente de-a dreptul emoționante, deoarece în urmă cu o zi au făcut pasul cel mare și au spus ,,DA” în fața ofițerului de Stare Civilă.

Citeste si: Cum va organiza Sensy cununia civilă. Ce declarații a dat influencerița despre marele eveniment

Sensy și iubitul ei s-au căsătorit

Sensy a declarat că nu a reușit să își îndeplinească toate dorințele pentru evenimentul cel mare, care a avut loc în urmă cu o zi.

Ea a spus că a mai renunțat că nu făcea față și a realizat că este prea mică pentru a le face pe toate și doar un singur om.

''Am mai renunțat pentru că nu făceam față, am mai renunțat la dorințele pe care le aveam pentru acest eveniment. Mi-am dat seama că nu pot să le fac pentru că sunt prea multe, și sunt prea mică și sunt un singur om.

Am renunțat, n-o să îmi pară rău cred c-o să iasă bine”, a declarat Sensy.

Influencerița a mai spus că ea și iubitul ei merg foarte des la evenimente și aveau în cap mai multe lucruri care le dădeau o stare de bine și i-ar fi plăcut să aibă mai multe surprize pentru invitații ei, cu toate că are câteva, dar și-ar fi dorit să mai adauge.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

,,Noi mergem foarte des la evenimente și avem în cap niște lucruri care ne binedispun. Mi-ar fi plăcut pentru invitații mei să am mai multe surprize. Am câteva, însă mi-ar fi plăcut mai multe. Foarte greu să lucrezi cu oamenii, foarte multe dezamăgiri. Am început să nu mai am așteptări de la oameni.'

', a mai declarat Sensy.

Sensy
Sensy [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sensy vrea să devină mămică de băiat! Declarațiile neașteptate făcute de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „De acum încolo este timpul!”

Când va avea loc nunta

Cununia civilă a avut loc ieri, pe data de 30.09.2022, dar nunta a fost programată în luna mai, anul 2023.

Sensy a dezvăluit faptul că perechea de pantofi pe care a decis să o poarte la marele eveniment a fost destul de costisitoare.

Ea a declarat că pantofii au costat cât un salariu, dar a zis că fără ei ea nu va face nunta, deoarece sunt visul oricărei mirese și a dat pe ei 4.000 de lei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pantofii au costat cât un salariu, dar am zis că fără acești pantofi eu nu fac nuntă, pentru că sunt visul oricărei mirese. Am dat pe ei 4.000 de lei. Sunt foarte frumoși, sunt aurii, și am ales ceva care să mă facă să-i port. Voi avea două ținute: un costum la starea civilă, atunci când vom spune „DA” și vom semna, și apoi o rochiță pe seară, la petrecere”, a

declarat Sensy.

Sensy
Sensy[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Valerie Lungu a cedat nervos! Cu lacrimi în ochi, influencerița le-a spus totul fanilor: „Am vrut să renunț de 2-3 ori”

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sensy, pregătită pentru a doua operație estetică! Ce schimbări vrea să își facă blondina: „Nu este o necesitate, este doar un moft”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies