„Am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc” Andreea Marin, atac de panică înainte de a intra în direct

„Am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc” Andreea Marin, atac de panică înainte de a intra în direct
„Am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc” Andreea Marin, atac de panică înainte de a intra în direct

Andreea Marin a avut un atac de panică înainte de a intra în direct, la „Surprize, surprize”.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară. În vârstă de 48 de ani, jurnalista și-a petrecut aproape jumătate din viață în industria televizată, acolo unde a prezentat numeroase emisiuni și a fost în permanență în fața camerelor de filmat.

Debutul său în televiziune l-a avut la vârsta de 25 de ani, atunci când a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul emisiunii „Surprize, surprize”, pe care a moderat-o timp de mulți ani.

Producția respectivă a înregistrat audiențe record, iar Andreea Marin a devenit consacrată datorită acesteia, fiind îndrăgită de publicul larg pentru carisma de care dădea dovadă, prezența scenică și zâmbetul său inconfundabil.

Cu toate acestea, deși în fața camerelor de filmat era impecabilă, Andreei Marin nu i-a fost ușor să se adapteze la o astfel de celebritate. În culise, lucrurile stăteau cu totul altfel, iar vedeta era foarte anxioasă cu privire la ce urma să se întâmple.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce a avut Andreea Marin un atac de panică înainte de a intra în direct

Citește și: „Doamne ferește.” Ștefan Bănică a primit un mesaj despre Andreea Marin, în timp ce se afla în vacanță la Londra cu Lavinia. Ce i s-a transmis artistului

Andreea Marin a povestit în cadrul unui interviu despre un moment mai puțin știut din culise din perioada în care filma pentru „Surprize, surprize”. La vremea respectivă, vedeta a avut un adevărat atac de panică și a izbucnit în plâns, în timpul filmărilor. Din fericire, realizatorul producției, Valeriu Lazarov a știut cum să o liniștească pe prezentatoare și i-a fost alături în tot parcursul său profesional în cadrul emisiunii care a consacrat-o.

« Nu că am avut temeri, am avut o criză de panică și am început să plâng și nu mai puteam să mă opresc. Valeriu Lazarov, care mi-a fost ca un tată și mentor în această meserie, a venit, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: „Eu am încredere. Știu ce știi, știu ce poți și nu trebuie să te copleșească pentru că publicul care te privește este larg.”»

, a declarat Andreea Marin în cadrul unui interviu.

De ce a avut Andreea Marin un atac de panică înainte de a intra în direct
De ce a avut Andreea Marin un atac de panică înainte de a intra în direct[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Nu o să profesez niciodată.” Ce studii are Alex Velea. Artistul a rămas repetent în adolescență

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies