„Am încetat să mai arunc banii pe branduri!” La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

„Am încetat să mai arunc banii pe branduri!”  La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos
„Am încetat să mai arunc banii pe branduri!” La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, are o preferință specială pentru utilizarea remediilor naturiste și tradiționale pentru a-și îngriji pielea.

De cele mai multe ori, ea optează pentru metode și tratamente inspirate din tradiția populară și din cunoștințele strămoșești pentru a-și menține frumusețea și sănătatea pielii.

Citește și: „Tocăm afumătura și ceapa. Eu nu prăjesc ceapa și orezul pentru că mi se pare că ai arsuri după.” Sarmale ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul pentru cele mai delicioase sarmale, special pregătite pentru ziua Victoriei

La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

Andreea Mantea este cunoscută pentru pasiunea ei pentru utilizarea leacurilor din bucătărie pentru a îngriji tenul.

Vedeta a avut în trecut probleme cu acneea, ceea ce a făcut-o foarte atentă la produsele și ingredientele pe care le folosește în rutina sa de îngrijire a pielii. În plus, ea se confruntă cu o boală autoimună și mai multe alergii, ceea ce o determină să fie extrem de precaută în ceea ce privește produsele pe care le aplică pe ten.

„Dacă îmi arăți o cremă și-mi spui că-mi face nu știu ce la nu știu ce rid, la nu știu ce bubiță, eu o iau. O iau, o aplic pe mână să văd dacă îmi provoacă vreo alergie. Dacă nu, o pun și pe față. Sunt groaznică, da, știu. Fac scrub cu tărâțe, cu zahăr, cu cafea, dar nu apăs foarte tare (n.red.: pe ten). Pe corp fac scrub doar cu zaț de cafea, nu există cum îți lasă pielea.

Este extraordinar. Am foarte multe (n.red.: secrete de beauty). Aloe Vera mi-am luat să le rup să le nenorocesc, să le (n.red.: aplice pe ten)”, a declarat Andreea Mantea, în exclusivitate pentru unica.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta nu își cheltuie banii pe branduri scumpe

Andreea Mantea manifestă o atenție deosebită față de produsele cosmetice disponibile în comerț, evaluându-le cu mare grijă în funcție de calitatea ingredientelor pe care le conțin.

Această atitudine reflectă dorința ei constantă de a asigura că îngrijirea pielii sale se bazează pe produse de înaltă calitate

„Am încetat să mai arunc banii pe branduri. Am căutat să folosesc produse cât mai curate, cât mai sănătoase.

Fără plasticuri, nemodificate genetic, fără metale grele și fără E-uri care să îmi dăuneze. (…) Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine”, a scris Andreea Mantea, pe Instagram, alături de un selfie în care era nemachiată.

Andreea Mantea recomandă să consumi ceai verde ca o sursă puternică de antioxidanți, mai ales dacă nu ai probleme cu inima sau tensiunea arterială.

Vedeta a subliniat  importanța acestor antioxidanți pentru organism și sugerează că, în cazul în care nu poți consuma ceai verde, poți înlocui acest obicei cu 30 de minute de activitate fizică zilnică, cum ar fi mersul pe jos, chiar și pentru activități simple precum cumpărături la magazinul din apropiere.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Dacă nu ai probleme cu inima sau cu tensiunea, încearcă să consumi un pic de ceai verde, pentru că este un antioxidant foarte puternic și din când în când noi avem nevoie de acești antioxidanți, iar dacă nu poți să consumi ceai verde, încearcă să faci 30 de minute de mișcare pe zi, să te duci pe jos, dacă ai ceva de cumpărat de la magazinul din colț, du-te pe jos”, a mărturisit Andreea Mantea.

Citește și: „Nici nu pot să am pretenții de la el.” Ce face Vasilică Ceterașu atunci când îi greșește soției sale

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Le moștenesc de la el.” Laura Cosoi îi simte lipsa tatălui său. Ce a declarat actrița despre părintele său?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies