„Am inimă, ce să fac, trebuie să fiu emoționată. Înainte de a mă machia, am plâns.” Cum au reacționat mama și bunica Andreei, în ziua nunții cu Bursucu. Cele două au fost copleșite de emoții

„Am inimă, ce să fac, trebuie să fiu emoționată. Înainte de a mă machia, am plâns.” Cum au reacționat mama și bunica Andreei, în ziua nunții cu Bursucu. Cele două au fost copleșite de emoții
„Am inimă, ce să fac, trebuie să fiu emoționată. Înainte de a mă machia, am plâns.” Cum au reacționat mama și bunica Andreei, în ziua nunții cu Bursucu. Cele două au fost copleșite de emoții

Bursucu și partenera lui de viață de 11 ani, Andreea, și-au unit destinele într-o ceremonie care a întărit legătura lor în fața legii și a lui Dumnezeu.

Cei doi au sărbătorit un moment important în viața lor, căsătorindu-se civil într-un pitoresc local din Constanța, de unde au putut să admire marea. După acest moment solemn, tinerii proaspeți soți și-au continuat călătoria spre biserică, unde au ales să se cunune și religios, subliniind importanța acestei etape în relația lor.

Citește și: "Pur și simplu mi-a plăcut!" Cine a creat rochia de mireasă a Andreei, astfel încât să fie conform visurilor sale

Citește și: Cine este Edy Kovacs, soțul Anei Baniciu. „Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare!”

Cum au reacționat mama și bunica Andreei, în ziua nunții cu Bursucu

Evenimentul de proporții din viața lor a avut loc într-o atmosferă plină de iubire și emoție, în prezența celor două minunate fiice ale cuplului, a numeroșilor membri ai familiei și a apropiaților lor de nădejde.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea a strălucit în aceeași rochie excepțională, creată de talentatul designer Cătălin Botezatu, purtând-o cu grație și eleganță atât la ceremonia civilă, cât și la cea religioasă. Cu toate acestea, a fost buchetul neobișnuit ales de ea care a captat atenția tuturor. În loc de tradiționalele flori naturale, a optat pentru o variantă inedită și interesantă.

În timpul ceremoniei, membrii familiei miresei au fost impresionați de o undă de emoție și au făcut câteva declarații cu inimile pline de sentimente. Cu ochii în lacrimi, au transmis gânduri și sentimente profunde legate de uniunea dintre Andreea și Bursucu, subliniind cât de mult a fost așteptat acest moment de către ei.

„Mama: Îi iubesc în fiecare zi și mai mult.

Am inimă, ce să fac, trebuie să fiu emoționată. Înainte de a mă machia, am plâns. Sunt emoții de foarte mare bucurie. Nu se poate exprima în cuvinte ce simte o mamă, când își vede fata mireasă. Sunt modestă de fel, dar acum trebuie să accept că este frumoasă.

Bunica: Le doresc cele mai frumoase zile, luminoase și cu dragoste multă. Am emoții foarte mari.

Vă dați seama, am crescut-o. Am așteptat acest moment de foarte mult timp. Nici nu mă mai așteptam, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu. Andreea e foarte frumoasă, are cu cine să semene.”, au declarat mama și bunica Andreei, pentru WOWnews.

Cele două au fost copleșite de emoții

Bursucu și-a dorit să aducă un element cu totul inedit și emoționant la momentul lor special, evitând astfel un dans clasic al mirilor.

A ales în schimb să creeze un moment unic care să încânte și să atingă inimile celor prezenți la nuntă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Bună seara și bine v-am găsit! Vă mulțumim mult de tot ca ați venit! Nu o să vorbesc mult că e un moment greu ăsta! Știu că toată lumea se așteaptă acum să o iau(n.r. pe Andreea), să-i rup rochia, să-i fac ceva, că era normal, însă vă rog dacă se poate să ne ridicăm.(…) Și acum o să vreau, dacă se poate, un rând de aplauze pentru fetele mele: soția mea, Andreea și fetele mele, Alessia și Anays, să vină lângă mine. (…) Dragii noștri, astăzi am decis să nu dansăm, așa cum ar fi trebuit să facem în mod normal, și sa-i prezint copilului meu cel mic cum stă, de fapt, povestea în familia noastră.”, a spus Bursucu, la începutul momentului.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

La ce este bun pomelo. Care sunt beneficiile acestui fruct pentru organism

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies