„Am întâlnit un doctor și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.” Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!

„Am întâlnit un doctor și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.” Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!
„Am întâlnit un doctor și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.” Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!

Armin Nicoară a făcut noi declarații despre venirea pe lume a copilului său. Saxofonistul și Claudia Puican își doresc mult să devină părinți.

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți și au parte de un real succes pe plan profesional. Cu toate acestea, chiar dacă se au unul pe altul și au succes din punct de vedere profesional, cei doi artiști își doresc cu ardoare ca familia lor să se mărească. De aceea, saxofonistul și soția sa au făcut toate demersurile necesare pentru a aduce pe lume un copil.

Armin Nicoară și Claudia Puican au amânat inseminarea

Citește și: „Foarte multă lume m-a condamnat. Am picat de comun acord.” Armin Nicoară, detalii despre contractul prenupțial făcut cu soția lui, Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!
Armin Nicoară și Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mă rog foarte mult!” Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem?

Din cauza problemelor de sănătate pe care Armin Nicoară le are, cei doi soți au șanse foarte mici să aducă pe lume un copil pe cale naturală. De aceea, au vrut să apeleze la inseminare in vitro, însă, în cadrul unui interviu pentru WOWbiz, Armin Nicoară a dezvăluit că au amânat această procedură, în speranța că vor putea deveni părinți pe cale naturală.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ne dorim foarte mult acest lucru, așteptăm programarea doctorului, pentru că noi din cauza evenimentelor nu am avut timp. Acum, trebuia să mergem la spital la jumătatea lunii ianuarie, să finalizăm ultimul pas, doar că doctorul nu ne-a dat niciun mesaj. Așteptăm, eu nu vreau să mă grăbesc, poate așa e soarta. Acum de vreo câteva săptămâni, am întâlnit un doctor, care mi-a dat ceva pastile, pentru problema mea de sănătate pe care o am și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.

Acum vreau să vă spun că am și ceva rezultate, corpul meu reacționează într-un fel, undeva la 20-30% am rezultate bune. Dacă dă Dumnezeu să fie și pe cale naturală, Doamne ajută, poate o fi o minune. Dacă în următoarele zile sună doctorul sau cum o fi soarta, nu contează, noi mergem înainte, numai să fie bine. Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris.

E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede, își dorește foarte mult copii.

Eu mi-am întărit credința mai tare, Claudia e puțin mai bulversată .”, a precizat Armin Nicoară.

Armin Nicoară, detalii despre contractul prenupțial

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!
Armin Nicoară și Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Înainte să devină soț și soție, Armin Nicoară și Claudia Puican au întocmit un contract prenupțial, fiind criticați pentru decizia lor. Acum, saxofonistul a oferit noi detalii despre ce scrie de fapt în contractul celor doi.

Foarte multă lume m-a condamnat că am făcut contract prenupțial. Am picat de comun acord cu Claudia pentru contract. Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ceva între noi, de ce să ajungem să ne certăm, să împărțim? Dacă Claudia o să-mi zică că vrea ceva, îi dau tot.

Îi dau înzecit din cât ar trebui. Eu nu am știut că dacă achiziționez ceva, îmi trebuie și acest act. Acum trebuie să merg la notar, să îi explic, să dovedesc că am făcut un act cu Claudia în care să nu împărțim bunurile.

Dacă cumva achiziționăm ceva împreună, trebuie să specificăm în contract că îl luăm împreună și va fi împărțit jumate-jumate. Dacă ai pus bani jumătate-jumătate, la final împarți câștigurile, așa este legea. ”, a declarat Armin Nicoară, la „Online story”.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea! Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies