„Am înțeles că trebuie să schimbăm niște lucruri. A fost extrem de greu! Copiii sunt cei care ne-au deschis ochii.” Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze relația pasională cu soțul său

„Am înțeles că trebuie să schimbăm niște lucruri. A fost extrem de greu! Copiii sunt cei care ne-au deschis ochii.” Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze relația pasională cu soțul său
„Am înțeles că trebuie să schimbăm niște lucruri. A fost extrem de greu! Copiii sunt cei care ne-au deschis ochii.” Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze relația pasională cu soțul său

Simona Gherghe a povestit despre cum i s-a schimbat viața în momentul în care a devenit mamă. Ce greutăți a întâmpinat ea și soțul său?

Simona Gherghe este soție, mamă și o prezență foarte îndrăgită pe micul ecran. Cu toate acestea, deși mereu reușește să transmită o stare pozitivă, vedeta a întâmpinat de-a lungul timpului numeroase greutăți pe care a încercat să le gestioneze cât mai bine, astfel încât să nu îi afecteze viața personală.

Invitată în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, prezentatoarea TV a vorbit deschis despre relația cu soțul său și cum a fost aceasta afectată de venirea pe lume a celor doi copii.

Simona Gherghe și soțul său au întâmpinat probleme în relație

Citește și: „Ne e teamă să nu ratăm momente. Trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut ceva atât de important.” Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care nu a împodobit încă bradul de Crăciun!

Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze relația pasională cu soțul său
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Relația nu a mai funcționat. Așa a fost să fie. Munceam să acopăr tot timpul, ca să nu simt singurătatea.” Simona Gherghe, dezvăluiri neașteptate despre trecutul său amoros

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună doi copii, Ana și Vlad, care au venit pe lume la un interval de doi ani unul după altul. Deși venirea pe lume a copiilor săi a reprezentat o adevărată binecuvântare, Simona Gherghe mărturisește că acest eveniment le-a pus la grea încercare viața de cuplu a sa și a soțului său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ilinca Vandici: Tu cum ai reușit să rămâi iubită sau soție pentru soțul tău după ce au apărut copiii?

Simona Gherghe: A fost foarte greu la început. Proiecția pe care ți-o faci în cele nouă luni de sarcină este cu totul alta față de realitate. Primul an este bulversant pentru toate mamele și începi să reglezi totul abia după un an, pentru că până la un an e haosul de pe lume.

Eu din primele trei luni ale copiilor mei nu îmi amintesc mare lucru, în mintea mea e o imagine ca un tunel. Abia după trei luni începe să se ridice lumina și să am amintiri, pentru că a fost extrem, extrem de greu în primele luni. A fost extrem de greu în primii ani, pentru că la noi au și venit copiii unul după altul, sunt exact doi ani între ei.

Nici nu ne-am dezmeticit după nașterea Anei și după primul an că am rămas încărcinată, ceea ce evident a fost o minune, n-aș fi sperat vreodată să mai fac un copil, la cât de greu am rămas însărcinată cu Ana și la ce luptă am dus pentru a-mi îndeplini acest vis, pentru că eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și m-am văzut dintotdeauna mamă de fată. Eram fără cuvinte și mă gândeam ce binecuvântare a fost în primul rând pentru noi ca familie să putem să mai avem un copil, dar și pentru ei doi, pentru că ei, dincolo de
toate, sunt cei mai buni parteneri de joacă.

Dar ca să mă întorc la povestea ta, cred că ne-am regăsit în momentul în care ne-am căutat noi pe noi, în momentul în care am început să fim mult mai atenți la sufletul nostru și să ne aplecăm un pic pe partea asta emoțională, la dezvoltarea noastră, în momentul în care ne-am dat seama că ei, copiii, vin pe lume ca să ne dea niște lecții, să învățăm ceva și să ne pună o oglindă în față.

Când te uiți la oglinda aia s-ar putea să vrei să schimbi niște lucruri și din momentul în care am înțeles că trebuie să schimbăm niște lucruri, viața noastră a devenit mult mai bună. Și viața de cuplu, dar și viața noastră în raport cu copiii. În ultimul an mi se pare că ne-am conectat cel mai bine de când suntem noi ca pereche, tocmai pentru că am înțeles că trebuie să ne căutăm .”, a mărturisit Simona Gherghe în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze pasiunea în relația de cuplu, după venirea pe lume a copiilor

Cum a reușit Simona Gherghe să păstreze relația pasională cu soțul său
Simona Gherghe și familia sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Prezentatoarea TV a mărturisit că atât ea, cât și soțul său, au apelat la terapie și cursuri de dezvoltare personală, care i-au ajutat să se reconecteze unul cu altul.  

Ilinca Vandici: „ Dar cum ați făcut asta? Ați citit, faceți cursuri, terapie?”

Simona Gherghe: „ Și terapie, și cursuri, dar și foarte multe podcasturi. Este o preocupare comună și cred că asta ne-a ajutat foarte, foarte mult. Primul care a înțeles mai repede ideea asta de a merge mai profund în relația asta părinte-copil și bărbat-femeie a fost Răzvan și m-a atras în treaba asta. Cumva copiii sunt cei care ne-au deschis ochii .”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa menționată anterior.

 De asemena, pentru a păstra un echilibru în viața sa, blondina își rezervă un moment în fiecare săptămână doar pentru ea. Totodată, în fiecare seară, după ce adorm copiii, petrece timp de calitate cu soțul său.

 „ În fiecare săptămână îmi rezerv o oră și jumătate pentru masaj. Așa mă răsfăț eu, cu ora mea de masaj. Mai avem momentele noastre de seriale după ce adorm copiii. Seara avem și noi timp să respirăm și să vedem și noi un serial împreună sau un film. Atunci este momentul în care ne conectăm și noi .”, a mai spus Simona Gherghe.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Dacă vreți, plăcinta asta puteți să o faceți și de dulce. Eu o să o fac de post!” Rețeta de plăcintă cu cartofi și ceapă caramelizată a Gabrielei Cristea. Un preparat de post gustos și ușor de făcut!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies