„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții.” Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care nu își mai dorește o relație!

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții.” Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care nu își mai dorește o relație!
„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții.” Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care nu își mai dorește o relație!

Lidia Fecioru a luat decizia de a divorța acum mulți ani și a adoptat o poziție fermă în ceea ce privește căsătoria, declarând că nu mai dorește să se implice într-o astfel de relație în viitor. Motivul acestei decizii radicale nu a fost specificat.

Lidia Fecioru a câștigat popularitate prin aparițiile sale în diverse emisiuni de televiziune. Ca bioenergoterapeut și astrolog, a câștigat încrederea și iubirea publicului, iar sfaturile sale sunt urmate de sute de mii de români.

Citește și: „Iubiții mei.” Deea Maxer s-a reunit cu copiii săi, în noua sa locuință. Ce imagini înduioșătoare a postat artista pe rețelele de socializare

Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care nu își mai dorește o relație

 Cu toate că activitatea profesională îi aduce satisfacții de zi cu zi, în plan personal a trecut prin momente dificile. A venit în România cu speranța unui trai mai bun și s-a căsătorit, dar căsnicia sa nu a rezistat și s-a încheiat într-un timp scurt.

Astrologul are o poveste de viață remarcabilă.

A părăsit țara natală și a ajuns în România alături de mama și copiii săi în căutarea unui viitor mai bun. Cu toate acestea, viața sa sentimentală nu a fost niciodată una norocoasă. A fost căsătorită de trei ori, dar în fiecare caz a ajuns să divorțeze. Cu toate că aceste experiențe nu au fost ușoare, ea nu regretă deciziile luate. Lidia Fecioru afirmă că ar fi renunțat la propria demnitate dacă ar fi rămas într-un mariaj toxic.

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lidia Fecioru a divorțat de soț după ce acesta a jignit-o

Viața este plină de surprize, iar mariajul poate fi asemănat cu o loterie. Aceasta este convingerea Lidiei Fecioru, care a avut curajul să spună „nu" atunci când a fost necesar.

Astrologul consideră că insultele și jignirile din partea partenerului de viață sunt inacceptabile. O apelativă care a afectat-o profund a fost motivul pentru care Lidia Fecioru a luat decizia de a pune capăt mariajului cu fostul său soț.

Lidia Fecioru a trecut prin momente dificile când a luptat cu excesul de greutate. Partenerul ei de viață a făcut remarci neplăcute cu privire la aspectul său fizic. În acea perioadă, ea a luat o decizie fermă. A fost determinată să slăbească și a reușit să piardă 30 de kilograme, iar ulterior a hotărât să divorțeze.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus:  acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung”, a povestit Lidia Fecioru

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies