„Am iubit-o foarte mult, nu o voi uita niciodată. Merg și cu fiul meu, ca să aprindem lumânări și să ne rugăm pentru sufletul ei.” Ce i s-a întâmplat lui Dragoș Dolănescu, după ce mama fiului său s-a stins din viață

„Am iubit-o foarte mult, nu o voi uita niciodată. Merg și cu fiul meu, ca să aprindem lumânări și să ne rugăm pentru sufletul ei.” Ce i s-a întâmplat lui Dragoș Dolănescu, după ce mama fiului său s-a stins din viață
„Am iubit-o foarte mult, nu o voi uita niciodată. Merg și cu fiul meu, ca să aprindem lumânări și să ne rugăm pentru sufletul ei.” Ce i s-a întâmplat lui Dragoș Dolănescu, după ce mama fiului său s-a stins din viață

Dragoș Dolănescu a dezvăluit o poveste tulburătoare despre cum a fost despărțit de propriul său copil în urma decesului partenerei sale.

La scurt timp după tragicul eveniment, părinții femeii decedate l-au dat în judecată pe Dragoș Dolănescu pentru custodia copilului lor, în ciuda faptului că el nu era înregistrat oficial ca tată în acte. Situația s-a complicat și mai mult când a constatat că nu i s-a permis să-și vadă fiul timp de trei luni, iar bunicii copilului din Spania l-au ținut departe de el.

Citește și: „Pentru banii ăștia, tata nu ieșea nici până la poartă!” Care este tariful lui Ionuț Dolănescu? Dragoș Dolănescu, reacție neașteptată când a auzit cât câștigă fratele său în urma unei cântări

Ce i s-a întâmplat lui Dragoș Dolănescu, după ce mama fiului său s-a stins din viață

Pe data de 14 februarie 2005, de Ziua Îndrăgostiților, poliția a intervenit și i-a dat copilul lui Dragoș Dolănescu, cu mandat de intrare în casa foștilor socri. Aceștia doreau să păstreze copilul și să îl includă în actele lor. Cu toate acestea, abia după ce testul ADN a confirmat că Dragoș este tatăl, acesta a avut dreptul să își strângă copilul în brațe.

În ciuda tuturor greutăților și dezamăgirilor trăite, Dragoș Dolănescu încearcă să înțeleagă reacția părinților fostei sale partenere, care încercau să facă față durerii pierderii fiicei lor. Deși trecutul a fost marcat de conflicte și lupte legale, acum relația lor s-a îmbunătățit pentru binele nepotului lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Părinții iubitei mele m-au dat în judecată, după decesul ei, mi-au luat copilul. Eu încă nu figuram, ca tată, în acte, nu apucasem să-mi trec numele, totul s-a întâmplat prea repede. Nu mi-am văzut fiul trei luni, bunicii lui din Spania l-au ținut departe de mine. Însă, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2005, de parcă ar fi fost un semn, Poliția mi-a pus bebelușul în brațe, după ce a intrat peste foștii socri, în casă, cu mandat.

Ei voiau să păstreze bebelușul, voiau să-l treacă pe numele lor. De-abia după ce am demonstrat că eu sunt tatăl lui, după rezultatul testului ADN, am reușit să-mi țin băiatul în brațe. Eu le înțeleg durerea, își pierduseră fata, mi s-a părut oarecum omenește că au încercat să-și ia nepotul, ca să-l crească. Ce a fost, însă, a trecut, acum avem o relație bună, pentru nepotul lor”, povestește Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Dragoș a decis să își crească fiul în Costa Rica

După ce a trebuit să facă față pierderii tragice a mamei fiului său, Dragoș Dolănescu a ales să-și ducă fiul în Costa Rica, o decizie influențată de consultările cu părinții săi.

„Mama mi-a fost aproape, când am avut necazuri. După decesul iubitei mele, ea a venit în Spania, unde eram la studii, a fost și la înmormântare.

Primul lucru pe care l-am făcut, după ce mi s-a dat copilul, a fost să-l botez ortodox, în România. Atunci, tata m-a întrebat:  Măi, Dragoș, unde vrei să locuiești, cu băiatul, aici, în România, sau în Costa Rica? Eu am mai crescut copii, îl creștem și pe nepot!. M-am gândit și am ales să plec cu fiul meu în Costa Rica, unde mama m-a ajutat enorm. Am vrut să aibă o viață liniștită, în casa tatălui meu era mereu prea multă lume, gălăgie, nu era un stil de viață potrivit pentru un bebeluș”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dragoș merge des la mormântul Mariei

Adesea, el merge la mormântul Mariei, aducând flori și aprinzând lumânări. Legătura lor specială rămâne vie în sufletul său, deoarece a iubit-o foarte mult, iar din cauza unei erori medicale, aceasta s-a stins din viață.

„Nu-i așa că avem un băiat frumos?”. A murit din cauza unei erori medicale. Am fost sfătuit să îi dau în judecată, dar nu-mi mai trebuia nimic. Îmi mai aducea cineva înapoi viața ei? Merg adesea la Maria, la cimitir, cu flori. Am iubit-o foarte mult, nu o voi uita niciodată. Merg și cu fiul meu, ca să aprindem lumânări și să ne rugăm pentru sufletul ei. Cu siguranță, de acolo, de Sus, Maria ne veghează”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Citește și: Cine este Dragoș Dolănescu. „Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„A compus și o piesă în care mă jignește, m-a durut foarte mult!” Dragoș Dolănescu a vorbit despre fratele său. Acesta a oferit detalii neștiute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies