„Am luat tratament.” Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă. Artista a făcut dezvăluiri dureroase

„Am luat tratament.” Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă. Artista a făcut dezvăluiri dureroase
„Am luat tratament.” Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă. Artista a făcut dezvăluiri dureroase

Claudia Ghițulescu a primit diagnosticul de sinuzită cronică, prezentând simptome precum dureri de cap și congestie nazală persistentă. Ea a început un tratament specializat pentru a preveni apariția complicațiilor.

Claudia Ghițulescu, cunoscuta cântăreață de muzică populară în vârstă de 43 de ani, suferă de o afecțiune serioasă, anume sinuzită cronică, care îi provoacă dureri de cap intense și îi blochează nasul în mod constant, afectându-i și pronunția. Artista a urmat un tratament specializat pentru a preveni eventuale complicații ale acestei afecțiuni.

Citește și: „Nu e la nivelul meu.” Saveta Bogdan, cuvinte dure pentru Corina Dragomir. Cele două se află într-un conflict

Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă

La început, Claudia Ghițulescu a crezut că simptomele pe care le acuza erau doar consecința unei răceli, dar durerea de cap și congestia nazală persistentă i-au determinat să meargă la medic. După consult, doctorul ORL a diagnosticat-o cu sinuzită cronică, o afecțiune care necesită un tratament specializat.

„Nu-mi mai dădea pace răceala. Așa am crezut că e doar o răceală și că va trece.

Am fost, însă, la doctor și mi-a zis că am sinuzită cronică. Mă durea și capul foarte tare. Vorbeam fonfăit, pe nas. Am luat tratament ca să nu ajung la operație”, a povestit solista, pentru Click!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă
Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă[Sursa foto: Facebook]

Cât de gravă este sinuzita

Sinuzita este o afecțiune inflamatorie a membranei mucoase care căptușește sinusurile, acele mici cavitate cu aer situate în craniu, în zona feței.

Această inflamație poate fi cauzată de o infecție virală, bacteriană sau fugală, sau poate fi rezultatul unei reacții alergice. Simptomele sinuzitei pot include dureri de cap, nas înfundat, secreții nazale, durere în zona feței și în jurul ochilor, febră și oboseală.

Sinuzita este o afecțiune comună în domeniul ORL, care afectează calitatea vieții pacienților. Această afecțiune are o evoluție lentă și necesită de multe ori consultul interdisciplinar.

Sinusurile sunt niște spații mici de aer situate în zona craniului și au rolul de a proteja organismul prin producerea de mucus. În cazul sinuzitelor cronice, poate apărea excesul de mucus, din cauza bacteriilor sau a alergenilor, care poate bloca sinusurile și poate cauza simptome precum dureri de cap și nas înfundat.

 Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă
Claudia Ghițulescu, despre boala de care suferă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Matache, fotografie cu Radu Siffredi, după ce s-a vechiculat că nu mai formează un cuplu. Ce a publicat sora Deliei în mediul online



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu este la nivelul meu.” Saveta Bogdan, cuvinte dure pentru Corina Dragomir. Cele două se află într-un conflict

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies