„Am mers din doctor în doctor.” Theo Rose, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă

„Am mers din doctor în doctor.” Theo Rose,  mărturisiri despre problemele cu care se confruntă
„Am mers din doctor în doctor.” Theo Rose, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă

Theo Rose a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului generate de anxietate.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața se bucură de un succes extraordinar, datorită talentului său și frumuseții înnăscute. Astfel, la cei 25 de ani ai săi, Theo Rose are o mulțime de fani, care o apreciază pentru felul său de a fi și pentru parcursul profesional pe care l-a avut până în prezent.

Implicată în mai multe proiecte, Theo Rose este o figură foarte cunoscută, care pe lângă concertele pe care le susține, își face apariția și în cadrul unor emisiuni, seriale în care joacă,

fiind în același timp imaginea mai multor branduri. Astfel, artista se bucură de multă atenție din partea publicului și a presei, iar acest lucru nu poate decât să o bucure. Totuși, lucrurile nu au fost din totdeauna atât de bune pentru Theo, care s-a confruntat în adolescență cu o boală care i-a marcat existența.

Theo Rose a vorbit deschis despre anxietate

Citește și: „Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

Theo Rose, despre problemele cu care se confruntă
Theo Rose, despre problemele cu care se confruntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe paginile sale de socializare, Theo Rose a mărturisit că s-a confruntat în adolescență cu anxietatea. Această boală a reprezentat pentru ea o grea încercare peste care a reușit în cele din urmă să treacă prin intermediul unui proces lung de acceptare și vindecare.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul.”,

  a mai mărturisit artista, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Cum a reușit să treacă Theo Rose peste episoadele de anxietate

Citește și: „Mi-am imaginat că fac cancer.” Theo Rose a vorbit despre afecțiunea cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp. Ce i s-a întâmplat artistei

Theo Rose, despre problemele cu care se confruntă
Theo Rose, despre problemele cu care se confruntă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că încă mai sunt momente în care se confruntă cu episoadele de anxietate.

Deși acestea nu sunt la fel de puternice, ele tot există. Mai mult decât atât, artista a ajuns să învețe de la ele despre ea însăși, iar ulterior a ajuns să le trateze.

„Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum.

Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită.”,  a spus cântăreața în cadrul unui interviu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Afacerea din care Vali Vijelie are un venit pasiv. Cum procedează artistul atunci când face noi achiziții. “Orice cal ajunge gloabă. Am zis că trebuie să fac și eu ceva.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies