„Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată.” Mara Bănică nu se mai bucură de sărbători, așa cum o făcea în anii trecuți. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante

„Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată.” Mara Bănică nu se mai bucură de sărbători, așa cum o făcea în anii trecuți. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante
„Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată.” Mara Bănică nu se mai bucură de sărbători, așa cum o făcea în anii trecuți. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante

Mara Bănică a vorbit despre sărbătorile în familie și de ce nu mai sunt un prilej de bucurie și vacanțe, așa cum erau până acum.

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din țară, cu numeroase apariții televizate în care a fost asumată de fiecare dată privire la anumite subiecte din țară.

"Când ai copii mici, o vacanță cu copiii înseamnă să ai grijă de ei." Mara Bănică, despre sărbătorile în familie

Citește și: „Mă simt singură și cam a nimănui. Simt doar nevoia de iubire. Așa sunteți, ipocriți.” Mara Bănică, mărturisire neașteptată pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa de naștere!

Mara Bănică
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „A fost odată ca niciodată un băiat care mi-a furat inima pentru totdeauna” Mara Bănică a postat o imagine emoționantă pe internet! Cine este tânărul alături de care s-a fotografiat?

Mara Bănică a vorbit despre ce anume înseamnă sărbătorile de iarnă pentru ea, cum le petrece în ultima perioadă și care este motivul pentru care este mult mai tristă acum, mai ales că urmăritorii au observat

acest lucru și s-au îngrijorat cu privire la starea ei.

„Zero, nu am niciun plan. Înainte să fie cea mică, planurile erau în ce țară caldă mă duc la plajă? Le-am bifat pe toate. 7 ani de zile până la covid, eu am fost pe plajă, în costum de baie, la 12 noaptea. A venit covidul, am stat acasă. Ultimul Revelion la soare l-am prins acasă în 2020, după care a venit povestea cu fetița, cu care nu poți pleca în astfel de destinații.

Credeți-mă, când ai copii mici, o vacanță cu copiii înseamnă să ai grijă de ei, într-un oraș străin. Probabil vom sta acasă cu copiii, dar fericită, o să ne uităm la artificii. De Crăciun am stat în familie în general, doar de Revelion am plecat. Un Crăciun de care îmi amintesc cu drag e când s-a născut fiul meu. A fost unul dintre cele mai frumoase.”, a spus Mara Bănică, pentru WOWbiz.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică, declarații emoționante cu privire la pierderea tatălui ei

Mara Bănică
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu un an de zile, Mara Bănică a trecut prin momente cumplite, atunci când și-a pierdut tatăl.  De atunci, nu ezită să-și amintească de el cu drag și să împărtășească cu urmăritorii toate momentele importante pe care le-a petrecut alături de tatăl el. Această pierdere o face să fie mult mai nostalgică față de cum era până acum și să transmită fără perdea tot ceea ce simte cu privire la pierderea suferită. 

„Tatăl meu a murit cu patru zile înainte de ziua mea și fără să vreau mă gândesc la fiecare aniversare, îmi apar amintiri pe Facebook. Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată. Eu mi-am adorat tatăl, îl ador. Nu vă imaginați că am o depresie, nu vă imaginați nimic rău. Este dureros când îți pierzi un părinte. Părinții mei nu au avut frați, eu nu am frați, am fost foarte uniți.”,
a declarat Mara Bănică, pentru WOWbiz.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„A fost odată ca niciodată un băiat care mi-a furat inima pentru totdeauna” Mara Bănică a postat o imagine emoționantă pe internet! Cine este tânărul alături de care s-a fotografiat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies