„Am o rutină de îngrijire zilnică. Merg la tratamente, merg la salon din când în când.Tenul unei actrițe se uzează mai rapid!” Jojo, secretul unui ten perfect, la 42 de ani

„Am o rutină de îngrijire zilnică. Merg la tratamente, merg la salon din când în când.Tenul unei actrițe se uzează mai rapid!” Jojo, secretul unui ten perfect, la 42 de ani
„Am o rutină de îngrijire zilnică. Merg la tratamente, merg la salon din când în când.Tenul unei actrițe se uzează mai rapid!” Jojo, secretul unui ten perfect, la 42 de ani

Jojo a dezvăluit secretele sale de frumusețe. Cum reușește actrița să arate impecabil, la 42 de ani.

Jojo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, cu o experiență de mulți ani în industria cinematografică, reușind de-a lungul timpului să obțină simpatia publicului, fiind apreciată atât pentru talentul său actoricesc cât și pentru felul său de a fi.

Cum reușește Jojo să-și păstreze tenul perfect, la 42 de ani

Citește și: „A zis DA și nu am avut cum să mă mai răzgândesc!” Paul Ipate și Jojo s-au căsătorit, după 9 ani de relație, într-o locație de vis! Primele imagini de la marele eveniment

Jojo, secretul unui ten perfect, la 42 de ani!

Jojo, pe numele său real, Cătălina Grama, a atras în repetate rânduri atenția publicului prin frumusețea sa, care s-a păstrat în timp. Astfel, mulți dintre fanii actriței se întreabă cum reușește aceasta să aibă parte de un ten perfect la 42 de ani.

În cadrul unui interviu, soția lui Paul Ipate a dezvăluit secretele sale de frumusețe, care, potrivit spuselor ei, nu ar fi altceva decât o rutină zilnică  și câteva tratamente dermatocosmetice, atunci când îi permite timpul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru tenul său impecabil, vedeta spune că „de vină” este moștenirea sa genetică, având părinți care au înzestrat-o cu gene bune din acest punct de vedere.  

Nu cred că este vreun secret special. Am o rutină de îngrijire zilnică, aceeași pe care o avem toate, cred că este foarte mult o chestie care ține de genetică și de ce gene moștenești de la părinți.

Eu semăn foarte bine cu mama din punctul acesta de vedere și tata are un ten foarte ok. Am aceleași creme, am aceleași tratamente. Da, merg la tratamente, merg la salon din când în când, atunci când timpul îmi permite, însă nu fac ceva extraordinar. Și în plus, tenul unei actrițe se uzează mai rapid, pentru că noi avem spectacole după spectacole, ne folosim mușchii feței atât de mult și într-un fel intens, da, trebuie să avem grijă și de tenul nostru .”, a dezvălui Jojo, pentru Impact.ro.

Jojo nu este de acord cu procedurile pentru față

Citește și: „Sufăr pe bune.” Ce a dezvăluit Jojo despre viața pe platourile de filmare

Jojo, secretul unui ten perfect, la 42 de ani!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, actrița a fost întrebată ce părere are despre procedurile pentru față, printre care se numără și tratamentul cu ace, extrem de cunoscut la noi în țară.

Vedeta a ținut să precizeze că nu este de acord, în mod special, cu acesta, doar dacă este necesar. În ceea ce o privește pe ea personal, nu dorește să apeleze la o astfel de procedură deoarece are nevoie de expresivitate pentru a interpreta roluri din filme, seriale și din piese de teatru.

„Nu îmi este teamă de asta, dar spun că nu sunt neapărat de acord cu ele. Până la urmă după o anumită vârstă, dacă ceva e musai, ok, numai că eu țin foarte mult la expresivitatea mea și de aceea nu apelez la asta, pentru că eu am nevoie de expresivitatea mea la cote maxime. Și toate tratamentele astea, depinde pe care îl alegi, la un moment dat se imprimă cumva pe față și atunci eu am nevoie de figura mea așa cum este ea ca să pot să interpretez ceea ce am de interpretat.”

, a mai spus Cătălina Grama.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu am dat admitere la facultate dormind în cimitirul Bellu noaptea. N-aveam unde să dorm!” Florin Zamfirescu, declarații neașteptate din perioada în care a dat admitere la facultate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies