„Am picat BAC-ul!”. Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

 Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima
Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

Pentru unele vedete de la noi din țară, proba examenului de Bacalaureat a fost extrem de grea, iar ca drept dovadă nici nu au obținut nota de trecere. Cine s-a aflat într-o astfel de situație?

În timp ce colegii lor de breaslă obțineau rezultate demne de lăudat, Dan Capatos, Adelina Pestrițu și Iuliana Luciu își manifestau dezamăgirea și nemulțumirea.

Citeste si: Notele obținute la BAC de Monica Gabor, Inna și Andreea Mantea! Cu cât au fost punctate la fiecare materie

 Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima
Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima[Sursa foto: Instagram]

Vedetele din România care nu au promovat BAC-ul din prima

Cazul Adelinei Pestrițu este deja foarte cunoscut. Influencerița a susținut, la un moment dat, faptul că la examenul de la Limba și Literatura Română nu a putut obține decât nota 3,60, asta pentru că în acel an ar fi încurcat romanul „Ion” care a fost scris de Liviu Rebreanu, cu „Moromeții”, scris de Marin Preda.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, povestea Adelina Pestrițu pentru presa din România, în urmă cu ceva timp.

Și Iuliana Luciu, fosta asistentă TV, a întâmpinat dificultăți la BAC. Vedeta a obținut la Limba și Literatura Română nota 3,30, dar nu s-a lăsat bătută și la a doua probă a reușit să îl ia cu 7,45.

Citeste si: Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Mihai Trăistariu. Vedetele din România care au picat examenul maturității

 Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima
Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima[Sursa foto: Instagram]

Dan Capatos: „Eu nu ascult în gura la toți proștii”

Dan Capatos a întâmpinat mari probleme la proba orală de la Limba și Literatura Română. Prezentatorul TV susține că a luat nota 3, asta după ce a avut o serie de neînțelegeri cu profesoara.

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română.

Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea.

Zic: <<Gata, n-am nici o problemă!>>. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: <<Nu știu>>. S-a mirat aia: <<Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!>>. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: <<Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!>>”, povestea Dan Captos, potrivit viva.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Perle la BAC 2022, la română. Ce au putut scrie elevii: „Personalitățile care mă impresionează sunt cântăreții de top și fotbaliștii din liga I”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies