„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi." Sarah Dumitrescu, confesiuni despre America

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi.
„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi." Sarah Dumitrescu, confesiuni despre America

Sarah Dumitrescu a revenit în țara ei natală pentru a se recupera, după ce a avut parte de o intevenție chirurgicală. Anamaria Prodan își dorește ca fiica ei să se recupereze cât mai repede și să își poată relua activitatea, și anume, să joace baschet.

În momentul actual, Sarah Dumitrescu nu trece prin cea mai bună etapă a vieții sale, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi pentru a treia oară. Tânăra și-a înghețat jumătatea de an de peste Ocean, iar în momentul în care se va recupera se va duce să își finalizeze studiile.

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Aneimaria Prodan, răspuns pentru cei care au spus că are operații estetice

Sarah Dumitrescu, planuri mari de viitor

Anamaria Prodan se mândrește cu copiii ei și a mărturisit despre Sarah că a primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari, iar în vară își dorește să semneze. Din acest motiv face tot posibilul să se recupereze, deoarece vrea să continue să ajungă cea mai bună în această lume a baschetului.

„Sarah face recuperarea în România și și-a înghețat jumătatea de an (n.r.

la facultate) în America pentru că trebuie să se refacă urgent și după ce termină recuperarea se întoarce să termine anul. Acum a primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari și de aceea trage tare să se recupereze ca în vară să poată semna”, a explicat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu pentru SpyNews.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 Sarah Dumitrescu, planuri mari de viitor
Sarah Dumitrescu, planuri mari de viitor[Sursa foto: Instagram]

Sarah Dumitrescu, plecată de la 13 ani în SUA

Sarah Dumitrescu este cea mai mică fiică a impresarei, iar de la vârsta de 13 ani a locuit singură în SUA. Cu toate că nu a fost cel mai ușor lucru să ia această decizie și să o pună în aplicare, cu timpul a reușit să se adapteze și să ducă o viață la care mulți doar visează.

Tânăra și-a urmat visul încă de la o vârstă fragedă, iar acum este recunoscută pentru talentul pe care îl are, ba chiar mai mult, primește ofertele pentru care a muncit în tot acest timp, lucru care bucură enorm.

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America.

Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a spus Sarah Dumitrescu.

 Sarah Dumitrescu, planuri mari de viitor
Sarah Dumitrescu, planuri mari de viitor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste.” Vlad Gherman, despre relația cu Cristina Ciobănașu, la doi ani de la separare

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“Ca să știe de unde am, da?” Culiță Sterp, murdar de ruj pe tricou în noaptea de Revelion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies