,,Am primit o veste proastă.” Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista

Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista
Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista

Sorina Ceugea și Danezu sunt o echipă foarte bună în plan profesional și o formează o familie extrem de frumoasă, unită și discretă, în ceea ce privește planul personal.

În urmă cu câțiva ani, cei doi au devenit părinții unei fetițe și trăiesc o viață împlinită, cu toate că bruneta a trecut printr-o serie de greutăți, după ce a adus-o pe micuță pe lume.

Citeste si: ,,E nerăbdătoare și prea sufletistă.” Betty Salam, despre ce nu îi place la mama ei vitregă

Sorina Ceugea  a primit un diagnostic grav

Există un motiv pentru care fericirea lor s-a diminuat, deoarece nu își mai pot mări familia. Cu toate că cei doi își mai doresc un copil, iar fiica lor vrea o soră sau un frate, medicii le-au dat o veste foarte tristă.

În urma unor investigații de specialitate, artista a aflat o veste cu adevărat tulburătoare, ci anume că nu mai poate avea al doilea copil.

Cei doi au fost foarte afectați, după ce au primit vestea tristă, iar cântăreața consideră că a ajuns în această ipostază din cauza stilului de viață agitat pe care îl duce.

Sorina Ceugea este de părere că stresul, nopțile nedormite și alimentația nesănătoasă au dus-o în punctul în care medicii spun că nu mai poate avea copii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista
Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,A fost o poveste foarte frumoasă.” Andreea Esca era la un pas să ajungă nora lui Alexandru Arșinel

Ce a declarat Sorina Ceugea

Cu toate că au primit vestea tristă, cei doi își pun speranța în mâinile lui Dumnezeu și speră că pe viitor în viața lor o să mai apară un copil.

Sorina Ceugea a declarat că, în urma unui control de analize, a aflat că sunt câteva probleme care nu i-au mai permis să rămână însărcinată.

„Din păcate, zilele trecute, am primit o veste foarte proastă! În urma unui control și a unor analize, am aflat că sunt niște probleme care, iată, nu mi-au mai permis să rămân însărcinată. Ideea este că eu am dat și dau în continuare vina pe programul meu foarte haotic, pe faptul că nu mai dorm nopțile cum dormeam înainte și nici de hrănit nu mă hrănesc așa cum o

făceam înainte.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro


Sunt o persoană mai stresată! Toate astea au condus la această problemă. Ne dorim foarte mult să mai facem un băiețel, o fetiță, să îi facem un frățior sau o surioară Vanesei.

Și ea își dorește foarte mult, mai ales că tăticul ei o întreabă: „Vrei să îți facă mami bebe?”, iar ea spune „Da, mami, bebe!”. Toată viața mea s-a dat puțin peste cap, dar noi totuși suntem încrezători în Dumnezeu și avem speranță în suflet”, a declarat Sorina Ceugea, la un post de televiziune.

Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista
Sorina Ceugea a primit un diagnostic grav. Ce s-a întâmplat cu artista[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Mă deranjează foarte tare.” Monica Anghel a răbufnit din cauza zvonurilor. Ce a declarat vedeta despre minciunile care se spun despre ea

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

,,E nerăbdătoare și prea sufletistă.” Betty Salam, despre ce nu îi place la mama ei vitregă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies