„Am primit un telefon de la o vecină care mi-a zis că tatăl meu s-a sinucis!” Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!

„Am primit un telefon de la o vecină care mi-a zis că tatăl meu s-a sinucis!” Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!
„Am primit un telefon de la o vecină care mi-a zis că tatăl meu s-a sinucis!” Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!

Loredana Chivu a vorbit despre ziua fatidică în care tatăl său și-a pus capăt zilelor.

Loredana Chivu este una dintre divele showbizului românesc, care s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, în cadrul emisiunilor era asistentă. Ulterior, blondina a apărut în numeroase reviste de scandal, fiind mereu un personaj controversat, atât în mediul online, cât și la televizor.

Cu toate acestea, deși este de mulți ani în lumina reflectoarelor și de-a lungul timpului s-au scris numeroase lucruri despre ea, puțini sunt cei care știu cine este Loredana Chivu cu adevărat și ce traume ascunde.

Loredana Chivu, despre locul în care s-a născut

Citește și: „A trebuit să ies cu poliția din hotel.” Loredana Chivu își face griji pentru siguranța ei, după ce logodnicul său a abuzat-o fizic

 Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!
Loredana Chivu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Și-a stricat tot viitorul.” Alina Eriko, verișoara Loredanei Chivu, a fost surprinsă în ipostaze șocante! Internauții au reacționat imediat la imaginile tulburătoare

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Loredana Chivu și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa și despre anumite întâmplări care au marcat-o.

Diva s-a născut în satului Lungulețu, județul Dâmbovița și este foarte mândră de locul unde a văzut prima dată lumina zilei și unde a copilărit alături de părinți și bunici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vin dintr-un sat frumos. M-am născut la Lungulețu și sunt mândră de asta. Și cu acest lucru lumea încearcă să mă atace, dar pentru mine este o mândrie. Eu tot timpul am spus de unde sunt, de unde sunt rădăcinile mele, de unde sunt bunicii mei .”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său și-a luat viața

 Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!
Loredana Chivu[Sursa foto: Instagram]

Deși mereu a apărut cu zâmbetul pe buze, Loredana Chivu ascunde o dramă greu de imaginat. Blondina a fost nevoită să treacă peste pierderea tatălui său într-un mod tragic. Bărbatul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor, fără să ofere nicio explicație cu privire la acest gest.

Eu intrasem deja la liceu la București, tata a avut ceva probleme cu jocurile pe acolo pe la noi, dar nu foarte grave, nimic să ne alarmăm.

Era un om foarte frumos, foarte puternic, atletic. Aș fi crezut orice pe lumea asta, mai puțin ce s-a întâmplat.

Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu eram la București când s-a întâmplat cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui copil. Eram la București, când am primit un telefon de la o vecină, am răspuns și pur și simplu am auzit doar « Loredana, Ninel s-a sinucis».

Și eu nu am crezut, am spus că n-are cum să fie adevărat. Și auzeam în telefon lumea din jur care plângea și atunci am avut așa un moment de nebunie, de neîncredere. Sinceră să fiu n-am crezut, am căzut jos, am leșinat, nu știu exact ce s-a întâmplat pe moment.

La câteva ore după ce s-a întâmplat, am mers acasă, el nu era acolo, era la morgă și la fel, eu nu credeam.

Parcă și acum văd curtea cu porțile deschise, cum se întâmplă la noi acasă când cineva îți moare și nu am crezut. Eu m-am dus, cred că am avut un moment în care m-am pierdut. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește.(...)

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu ne-a lăsat niciun bilet, nici măcar o vorbă, orice să știm motivul.(...) A fost ceva neașteptat .”, a declarata Loredana Chivu.

Loredana Chivu nu poate să înțeleagă de ce tatăl său a recurs la acest gest

 Loredana Chivu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut tatăl!
Loredana Chivu[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă au trecut mulți ani de la acea întâmplare tragică, Loredana Chivu nici în ziua de astăzi nu a putut să înțeleagă de ce tatăl său a recurs la acest gest. Blondina susține că bărbatul nu avea niciun motiv plauzibil de a-și pune capăt zilelor.

Avea și a doua frânghie lângă el. În caz că nu funcționa prima... Ceva rău a fost acolo, peste puterile mele de înțelegere. Cred că nimeni nu are cum să înțeleagă lucrul acesta. Singura problemă era că era bunica mea bolnavă. Nu era beat în acel moment, era treaz. Tata a murit pe 27 februarie, când făcea 20 de ani de căsătorie cu mama .”, a mai spus Loredana Chivu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Făceau o casă din chirpici sau din stuf! Tata era un om foarte puternic, era un om foarte băgăreț. Nu aveau din ce trăi la vremea aia.” Gigi Becali dezvăluiri neștiute despre părinții săi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies