„Am putea ajunge la ideea de divorț, divorțăm în acte și rămânem împreună în casa asta!” Gabriela Cristea a vorbit despre divorț!

„Am putea ajunge la ideea de divorț, divorțăm în acte și rămânem împreună în casa asta!” Gabriela Cristea a vorbit despre divorț!
„Am putea ajunge la ideea de divorț, divorțăm în acte și rămânem împreună în casa asta!” Gabriela Cristea a vorbit despre divorț!

Gabriela Cristea a vorbit despre situațiile neplăcute prin care a trecut după divorțul de Marcel Toader.

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este o femeie împlinită. Are succes pe plan profesional, având o carieră longevivă în industria televizată, dar și pe plan personal.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a trecut printr-o căsnicie eșuată, cea cu Marcel Toader, iar după un divorț scandalos, prezentatoarea TV și-a găsit liniștea în brațele lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe, Victoria și Iris.

Chiar dacă acum Gabriela Cristea are viața pe care și-a dorit-o din totdeauna, vedeta a trecut prin numeroase greutăți până să ajungă în punctul în care se află în prezent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea, despre cât de greu i-a fost să își refacă viața după divorț

Citește și: „Putem să le facem să pară netezite. Trebuie să aveți răbdare cu fiecare firicel de păr și să îl așezați la locul lor.” Secretul Gabrielei Cristea pentru bucle perfecte, la mai multe zile după coafare

Gabriela Cristea, despre preconcepțiile referitoare le femeile divorțate
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Dacă ție nu îți place ceva, de ce ești dispus să îi faci celui de lângă tine? Nu vreau să mă victimizez. Nu este stilul meu.” Ce spune Gabriela Cristea despre modul în care oamenii se judecă între ei

În cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV a vorbit despre perioada de după divorț, cum s-a simțit în acele momente și preconcepțiile cu care s-a confruntat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Trebuie să recunosc că și eu am avut un soi de ochelari de cal și îi priveam așa cu o sprânceană ridicată pe cei care divorțau. Ziceam că e imposibil să nu fi greșit ei cu nimic. Da, am ajuns la concluzia că indiferent de ce parte te-ai afla a baricadei, într-o relație, atunci când se scindează lucrurile, amândoi sunt de vină. Unul poartă mai multă vină sau poate unul a fost mai slab de îngeri, dar cu siguranță și celălalt poartă partea lui de vină.

Nu trebuie să dăm vina pe unu sau pe celălalt. Ideea este că în momentul în care devii liber, ești un om divorțat, evident că nu îți dorești să trăiești singur pe lumea asta și îți cauți un partener. Cât de greu este pentru cei care sunt divorțați și încearcă să își refacă viața și să aibă o viață de familie fericită! Credeți că eu am trăit altă experiență? Nu! Să știți că soțul meu nu concepea până să mă cunoască pe mine că ar trebui să se căsătorească cu o femeie care a trecut printr-o căsnicie.
Da să mai pui la socoteală să mai aibă și un copil...

Mi-a zis că dacă vreodată în viața asta am putea ajunge la ideea de divorț, divorțăm în acte și rămânem împreună în casa asta. Deci e clar, nu mai avem scăpare .”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea, despre preconcepțiile referitoare le femeile divorțate
Gabriela Cristea și Tavi Clonda [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Se uită la mine ca la un nimeni. Mi-au spus că sunt penibil.” Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă, după decesul artistului!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies