“Am rămas cu un gust amar!” Theodor Andrei a transmis un mesaj celor care l-au criticat după Eurovision. Ce reacție a avut mama sa

“Am rămas cu un gust amar!” Theodor Andrei a transmis un mesaj celor care l-au criticat după Eurovision. Ce reacție a avut mama sa
“Am rămas cu un gust amar!” Theodor Andrei a transmis un mesaj celor care l-au criticat după Eurovision. Ce reacție a avut mama sa

Theodor Andrei este tânărul artist care a reprezentat România la Eurovision, însă fără un rezultat pe măsura așteptărilor.

Este cunoscut deja faptul că,   anul acesta, România a fost reprezentată la Eurovision de către tânărul Theodor Andrei. Cu toate acestea, artistul nu a reușit să ducă țara în marea finală, România primind cel mai slab rezultat din istorie. În ciuda acestui fapt, Theodor Andrei susține că este mulțumit de ceea ce a reușit să facă în semifinală.

 

Ce reacție a avut Theodor Andrei după prestația de la Eurovision

În ciuda faptului că tânărul artist a primit nenumărate comentarii destul de răutăcioase și deloc de susținere, acesta a declarat că este chiar mulțumit de ceea ce a oferit pe scena la Eurovision.

„Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat.(...) Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor.

(…)

Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar. (…) E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață… e arhisuficient“,  a declarat Theodor Andrei. Cu toate acestea, odată ce s-a terminat Eurovision, tânărul artist a ținut să le transmită fanilor săi un mesaj de mulțumire pentru toată susținerea pe care i-au acordat-o în toată această perioadă.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat! Dar acesta e abia începutul! Bucurați-vă de versiunea house-club a piesei DGT! O să vedeți chestii interesante în următoarele câteva săptămâni! Promit”, a transmis   Theodor Andrei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

theodor andrei eurovision
Theodor Andrei a transmis un mesaj celor care l-au criticat după Eurovision[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer

 

Ce reacție a avut mama lui Theodor Andrei, după Eurovision

În ciuda faptului că au existat nenumărate persoane care l-au criticat pe tânărul artist, apropiații acestuia au ținut să îi sară în apărare lui Theodor Andrei, printre care a fost o persoană apropiată a familiei sale, dar și mama sa.

„C e pot să spun este că a evoluat extrem de frumos, de la copilul plin de energie care interpreta în modul lui unic, la adolescentul care are o viziune destul de complexă, pentru vârsta lui, despre viață și oameni. Aș vrea să mai spun că ceea ce vedem noi în seara asta nu este doar despre el. Sunt o mulțime de oameni implicați care au luat decizii și au acționat după propriile idei.

Niciun artist care performează nu are controlul asupra show-ului ”, a spus o persoană apropiată familiei lui Theodor Andrei.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Mesajul transmis de către mama lui Theodor Andrei a fost unul prin intermediul căruia a ținut să mulțumească tuturor persoanelor care i-au fost alături fiului său, punctând faptul că atât ea, cât și fiul

ei au avut multe de învățat din această experiență. 

Multumim din toată inima pentru aceste cuvinte. A făcut tot ce a depins de el. Este o experiență UNICĂ din toate punctele de vedere. Am învățat și a învățat multe....”,  a spus aceasta.

theodor andrei dgt
Theodor Andrei a transmis un mesaj celor care l-au criticat după Eurovision[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies