„Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera împreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi!” Care a fost cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez?

„Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera împreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi!” Care a fost cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez?
„Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera împreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi!” Care a fost cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez?

Tamara Buciuceanu Botez a fost o mare actriță în România și este cunoscută de mii de oameni pentru rolul pe care l-a avut în celebrul film „Liceeni”.

Cu toate că a fost apreciată și a avut în jurul ei foarte multe care au apreciat-o, artista a avut un lucru pe care l-a regretat foarte tare în viață, și anume că nu a putut avea copii.

Citește și: „Era mâhnită, spre final. Am iubit-o nespus și o iubesc în continuare! Și ea ținea mult la mine, asculta muzica mea, mă suna și-mi dădea sfaturi.” Fuego i-a adus un omagiu Tamarei Buciuceanu Botez

Care a fost cel mai mare regret al Tamarei Buciuceanu Botez

Se pare că a fost mult prea ocupată din punct de vedere al carierei, motiv pentru care nu ar fi putut să se axeze pe educația unui copil.

Cu toate că atunci când a fost vorba despre viața ei intimă, vedeta nu a oferit niciodată prea multe detalii.

În cadrul unui interviu din anul 2017, Tamara Buciuceanu Botez a vorbit despre cel mai mare regret din viața ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Conform spuselor ei, aceasta nu și-a dorit să aibă copii deoarece viața ei profesională a fost una foarte tumultoasă, motiv pentru care nu ar fi putut să se ocupe așa cum și-ar fi dorit.

Se pare că artista a jucat foarte mult și nu a avut timp și de un copil, din punctul ei de vedere, nu poți avea tot ce îți dorești. 

„N-am avut timp. Am jucat atât de mult, încât n-am avut timp. Nu se poate chiar totul să ai, nu poţi. Cred că este o vorbă frumoasă pe care mi-a scris-o Mişu Dobre. Spunea că: "pornind de mic copil într-o lume de visare, mi-am creat un gel subtil de credinţă şi cântare.

Şi de-aş fi azi întrebată, ce-aş avea să mai spun, zic c-aş lua-o de la capăt şi acum". Am realizat într-o seară, stând şi cu Stela, pentru că noi aveam camera împreună, şi ne gândeam cine ar fi putut să facă, ce am făcut noi. Dar să ştiţi, cu foarte multă atenţie și cu foarte multă muncă. Spectacolul era 50 de minute citit în faţă, iar ca să facem 1 oră şi un sfert, fiecare a avut câte un recital de-al nostru” a spus în urmă cu câțiva ani, Tamara Buciuceanu-Botez.

Tamara Buciuceanu, despre filmul Liceeni

Actrița nu a putut uita niciodată cât de important și reprezentativ a fost rolul ei din filmul „Liceeni”, mai exact cel al profesoarei Isoscel. Odată cu trecerea anilor, cei care o vedeau continuau să folosească acest apelativ.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pe stradă …. tot timpul se găsește cineva să spună: Ia uite-o pe Madame isoscel”, spunea actrița, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Tamara Buciuceanu a murit! Doliu IMENS în România! Actriţa a fost una dintre cele mai iubite personalităţi ale ţării!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Indiferent care era situația, era fratele lui. A stat săracul și a luat-o la pas prin fiecare cimitir.” Ce detaliu a făcut public Ioana Tufaru, după ce cumnatul ei s-a stins din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies