„Am reușit cumva să mai scad din iubirea asta." Cristina, primele declarații după finala „Casa Iubirii”! Concurenta a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu Radu

„Am reușit cumva să mai scad din iubirea asta.
„Am reușit cumva să mai scad din iubirea asta." Cristina, primele declarații după finala „Casa Iubirii”! Concurenta a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu Radu

Cristina a vorbit despre relația cu Radu, după finala „Casa Iubirii”.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, emisiune difuzată pe Kanal D, s-a încheiat în data de 14 ianuarie. Finaliștii sezonului moderat de Andreea Mantea au fost încercați de emoțiile finalei, așteptând cu sufletul la gură să afle cine vor fi câștigătorii acestui sezon.

Cei care au plecat cu marele trofeu acasă au fost Radu și Mihaela, care au avut un parcurs spectaculos în emisiune, reușind să le transmită celor de acasă emoția lor.

La scurt timp după aflarea câștigătorilor, Cristina, una dintre finalistele emisiunii „Casa Iubirii”, a făcut primele declarații despre marea finală, dar și despre sentimentele pe care le are în prezent pentru Radu.

Cristina, primele declarații despre marea finală

Citește și: Mihaela și Radu, câștigătorii celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

Cristina, primele declarații după finala „Casa Iubirii”! Concurenta a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu Robert
Cristina în marea finală „Casa Iubirii”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Noii concurenți de la “Casa iubirii”, la primele interacțiuni sub lumina reflectoarelor. Află cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută dragostea în noul sezon “Casa iubirii”, la Kanal D

Deși și-ar fi dorit să fie ea câștigătoarea trofeului „Casa Iubirii”, Cristina a dezvăluit că s-a așteptat ca Mihaela să câștige. Astfel, nu a avut emoții atât de mari, dar a sperat totuși până în ultima clipă că poate ea va fi desemnată câștigătoare.

Sunt bine, am scăpat de emoții acum că s-a terminat marea finală și mă gândesc la viitorul meu în continuare.(...) Sinceră să fiu, nu am avut emoții atât de mari, pentru că într-un fel mă așteptam ca Mihaela să câștige, mai ales că ea a luat cecul în ultimele săptămâni, dar am avut o mică speranță că poate, poate o să se întoarcă lucrurile în cealaltă parte și o să fiu câștigătoare .”, a mărturisit Cristina, una dintre finalistele celui de-al doilea sezon „Casa Iubirii”.

Cristina, declarații despre relația cu Radu, după finala „Casa Iubirii”

Cristina, primele declarații după finala „Casa Iubirii”! Concurenta a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu Robert
Cristina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Radu și Cristina au trăit o poveste tumultuoasă de iubire în cadrul emisiunii, presărată de împăcări și despărțiri. Acum că emisiunea a luat sfârșit, concurenta a făcut primele declarații despre sentimentele pe care le are față de câștigătorul emisiunii.

„Eu consider că da (n.r. că a iubit în acest sezon) pe Radu l-am iubit, m-am îndrăgostit de el din prima clipă, de când am pășit aici în Casa Iubirii.

După momentul în care s-a întâmplat despărțirea noastră am fost dezamăgită și atunci, da, l-aș fi primit înapoi cu brațele deschise și aș fi avut aceeași iubire pentru el, chiar dacă am fost rănită, dar după ce am început eu să mă detașez pentru că mi-am impus eu mie că trebuie să mă detașez, că nu îmi face bine lucrul ăsta și am reușit cumva să mai scad din iubirea asta și nu să mai fiu îndrăgostită.

N-am eliminat-o de tot, într-adevăr, există acolo un drag, un atașament față de el, dar nu mai e iubire.”, a mai adăugat concurenta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Mă rog foarte mult!” Armin Nicoară și Claudia Puican au cerut ajutorul Divinității în încercarea de a deveni părinți! Ce promisiune i-a făcut saxofonistul Sfântului Efrem

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies