„Am reușit să construim împreună un imperiu. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară.” Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț

„Am reușit să construim împreună un imperiu. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară.” Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț
„Am reușit să construim împreună un imperiu. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară.” Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț

Mihaela Borcea a vorbit despre divorțul de Cristi Borcea și despre relația pe care o are în prezent cu acesta, dar și cu Alina Vidican și Valentina Pelinel.

Mihaela și Cristi Borcea au trăit o frumoasă poveste de iubire, timp de 23 de ani. De-a lungul relației lor, cei doi foști soți au întemeiat o familie fericită, dar au pus în același timp bazele unor afaceri profitabile, bucurându-se de un succes considerabil, atât pe plan personal, cât și profesional. Cu toate acestea, după 23 de ani de relație, în urmă cu 13 ani, cei doi au decis să divorțeze.

Ulterior, Cristi Borcea și-a refăcut viața sentimentală mai întâi cu Alina Vidican, iar acum cu Valentina Pelinel, alături de care este și în momentul de față.

Recent, Mihaela Borcea a vorbit în cadrul unui interviu despre despărțirea de Cristi Borcea, cum s-a schimbat viața sa după divorț, dar și relația pe care o are în prezent cu fostul său soț.

Ce relație există în prezent între Mihaela și Cristi Borcea?

Citește și: „Trebuie să știi să te retragi când e momentul și să lași locul altora. El a trecut prin multe, eu am trecut prin multe.” Valentina Pelinel, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu Cristi Borcea!

Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț
Mihaela Borcea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului... am mers! Da, și când eram căsătorit. Am fost mereu cu cine mi-am propus.” Cristi Borcea, despre infidelitățile cu fostele sale soții

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ajunsă la vârsta de 54 de ani, fosta soție a afaceristului se poate declara o femeie împlinită. Deși separarea de tatăl copiilor săi a fost una destul de grea, Mihaela Borcea a reușit să treacă peste despărțire și să se concentreze mai mult pe propria sa persoană. Acum, Mihaela și Cristi Borcea au o relație apropiată, comunicând deschis aspecte legate de creșterea copiilor sau de afacerile pe care le au împreună.

  

Căsnicia mea cu Cristi Borcea a fost o perioadă plină de provocări, dar și de oportunități. Am reușit să construim împreună un imperiu. Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea.

După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum. Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor.

Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri. ”, a spus Mihaela Borcea, conform  Viva.

Ce a spus Mihaela Borcea despre Alina Vidican și Valentina Pelinel?

Mihaela Borcea, declarații despre despărțirea de Cristi Borcea, la 13 ani de la divorț
Cristi Borcea și Valentina Pelinel [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nici despre celelalte două femei care au ajuns în viața fostului său soț, Mihaela Borcea nu a avut lucruri negative de zis. Fosta soție a lui Cristi Borcea a declarat că între ea, Alina Vidican și Valentina Pelinel există o relație bazată pe respect reciproc.

Relația cu Alina Vidican și Valentina Pelinel este una cordială, bazată pe respect reciproc .”, a mai spus Mihaela Borcea, conform aceleiași surse.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Mama mi-a făcut parastasul! M-am întors acasă după 4 ani și au crezut că m-au luat pentru organe.” Liviu Guță a plecat de acasă în adolescență! Cum au reacționat părinții când s-a întors?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies