„Am rezolvat cu actele.” Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei

„Am rezolvat cu actele.” Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei
„Am rezolvat cu actele.” Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei

Ce decizie au luat copiii regretatei artiste, Ileana Ciuculete, la șase ani, după ce aceasta s-a stins din viață.

Mugurel și Cristi Sfetcu au luat o decizie în legătură cu locul de veci al mamei lor. Mugurel și Cristi au reușit să rezolve toate actele necesare, iar acum se pot ocupa de mormântul celei care i-au adus pe lume.

Citește și: Informații cutremurătoare despre moartea lui Andrei, copilul de 14 ani care a avut un sfârșit tragic

Ce au hotărât copiii regretatei Ileana Ciuculete, la 6 ani de la deces

Cei doi băieți ai artistei au hotărât să aibă grijă de locul de veci al mamei lor, după ce foarte mult timp au încercat să beneficieze de documentele necesare. Fostul soț al cântăreței, Cornel Galaș, care a murit în 2019, era în posesia actelor respective.

Celor doi le-a fost aprobată cererea de către Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane. Ea a fost depusă în luna august, anul 2022, având ca scop obținerea unui nou act pentru mormântul mamei lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În momentul actual, Mugutel și Cristi Sfetcu sunt în culmea fericirii, deoarece pot achita taxele care nu s-au mai plătit de mai mult de doi ani. Pe lângă aceste aspecte, parastasul de șase ani al regretatei artiste va avea loc pe 14 martie.

Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei
Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Mugurel Sfetcu despre mama lui

Mugurel Sfetcu a mărturisit că a rezolvat cu actele, după ce s-a zbătut și a făcut atât de multe drumuri.

„O să vin cu câteva pachete la București, dar nu știu exact când. Mămica, pe data de 14 martie, împlinește 6 ani de când a murit. Cred că vin în timpul săptămânii, dar o să văd atunci.

Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii. Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația. Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru viva.ro.

Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei
Băieții Ilenei Ciuculete, decizie la 6 ani de la moartea ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Imagini FABULOASE cu noua vilă a Denisei Răducu din Ștefănești! Sora artistei a ridicat casa în care visa să se mute regretata solistă FOTO EXCLUSIV



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies