,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el

,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el
,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el

Gheorghe Turda a vorbit în cadrul unui interviu despre viața lui și a făcut foarte multe dezvăluiri neștiute. Artistul a vorbit despre care a fost cea mai grea încercare și despre cât de greu i-a fost să își refacă viața amoroasă, după ce soția lui s-a stins din viața.

Gheorghe Turda a vorbit despre cât de grea este singurătatea, după o vârstă anume și despre cât de mult a încercat să treacă peste perioada grea din viața lui, și anume, momentul în care soția lui s-a stins din viață.

Citeste si: ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Gheorghe Turda, despre accidentul teribil din America

Artistul a trăit foarte multe experiențe care l-au marcat, iar una dintre ele este când aproape murea, într-un turneu în America, în anul 1994. El se afla într-un autoturism, cu mai mulți colegi, unde au fost victimele unui accident teribil.

Gheorghe Turda era cel care conducea mașina și a povestit cum a văzut-o pe cea care i-a dat viața și a rugat-o din suflet să îl scape de moarte.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, artistul a supraviețuit accidentului mortal.

Am avut o cumpăna în viața mea, în America, din fericire pentru mine am scăpat cu viață. Mi s-a înscenat ceva cum a fost la Teo Peter (n.r. fondatorul trupei Compact care a încetat din viață pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier tragic. Taxiul în care se afla a fost lovit de un soldat american, aflat în stare de ebrietate), am scăpat ca prin minune de la moarte.

Când m-au scos din centuri, după ce s-a răsturnat mașina, am strigat “Ajută-mă, Doamne!”. Și am văzut-o pe mama ca într-un vis și am rugat-o să mă scoată din ghearele morții. S-a întâmplat în 1994, la campionatul de fotbal de la Chicago”, a spus Gheorghe Turda pentru Fanatik.

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda, despre accidentul mortal din America[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Artistul a vorbit și despre singurătate și a spus că poate să spună sigur că aceasta ucide. Din momentul în care soția lui s-a stins din viața nu și-a dorit să își mai împartă viața cu nimeni.

„Singurătatea ucide, asta pot să spun sigur. După ce a plecat Beti nu am luat decizia să vină cineva lângă mine, și la prima relație și la a două mă refer.

Eu sunt în tip sociabil, un om care aparține tuturor, toți vor să stea lângă Gheorghe Turda. Și când a apărut prima relație mi-a fost foarte greu să decid, am făcut pasul, dar nu a mers. Am repetat a două oară și tot nu a mers”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda a mai declarant că acum este foarte bine, un om circumspect și nu îl interesează nicio relație.

El consider că are o familie foarte frumoasă și că nu mai are nevoie de absolut nimic.

„Acum sunt foarte bine, m-am lecuit din toate punctele de vedere, sunt foarte circumspect și nu mă mai interesează nicio relație. Am o familie foarte frumoasă, două fete, doi gineri, trei nepoți, ce să-mi mai trebuiască altceva? Poate o relație plină de înțelegere și de armonie, dar cine va dori să vină lângă mine nu va putea, pentru că relația pe care am avut-o cu soția mea nu o poate înlocui nimeni”,

a mai declarant Gheorghe Turda.

Citeste si: Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a cunoscut-o artistul pe soția lui

Gheorghe Turda, despre viata lui
Gheorghe Turda, despre accidentul teribil[Sursa foto: Instagram]

Gheorghe Turda a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. El a spus că era student în anul 1970 când marii specialiști în folclor l-au trimis la un concurs în București.

Eram student în anul 1970 când m-au depistat marii specialiști în folclor la un concurs și m-au trimis la un concurs la București, unde am luat locul întâi. Au zis: acest băiat trebuie să vină la marele ansamblu “Rapsodia Română” din București, cu repartiție guvernamentală. Înainte de a pleca în turneu prin țară, cu ansamblul, am mers la Brașov. Atunci una din colegele mele, tot Elisabeta o chema, mi-a prezentat-o pe balerina Elisabeta Popescu, o fată înaltă și frumoasă, un corp superb și foarte serioasă în ceea ce făcea. Ne-am văzut, ne-am plăcut și după niște ani am devenit prieteni și am avut o relație foarte serioasă care a dus la o căsătorie în anul 1977, în data de 21 mai. Și astăzi, când mă gândesc la ea, îi spun “draga mea Beti”, a mai spus el.

Citeste si: Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine a fost Elena Ceaușescu, considerată „geniul rău” al dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies