“Am semnat actele de divorț!” Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa

“Am semnat actele de divorț!” Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa
“Am semnat actele de divorț!” Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa

Cătălin Bordea și Livia, au format o frumoasă relație. Cu toate acestea, se pare că totul a ajuns la un final, iar cei doi au divorțat oficial.

Cătălin Bordea și partenera sa de viață, Livia Bordea, au format o frumoasă relație timp de ani buni de zile, cei doi fiind căsătoriți. Cu toate acestea, în ultima vreme, au început să apară fel de fel de zvonuri, cu privire la despărțirea dintre cei doi. 

 

Ce a declarat Cătălin Bordea cu privire la despărțire 

În ciuda faptului că, nici Cătălin Bordea, dar nici partenera sa, Livia Bordea, nu au dezvăluit absolut niciun aspect legat de un potențial divorț până acum, se

pare că în cursul zilei de ieri, Cătălin Bordea a decis să dezvăluie unde s-a ajuns de fapt, cu relația celor doi. Deși nu a dezvăluit și care au fost motivele care au dus la separare, acesta a precizat faptul că actele de divorț au fost deja semnate. 

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.

Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc. ”,   a transmis Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

catalin bordea divort
Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Acum sunt despărțiți, el suferă enorm.” Ce se întâmplă în mariajul lui Cătălin Bordea. Partenera sa a plecat de acasă

 

Când a fost momentul în care Cătălin Borda s-a îndrăgostit de soția lui, Livia 

Astfel, deși astăzi nu mai putem vorbi despre o relație sau o căsnicie între cei doi, este cunoscut deja faptul că povestea de dragoste a lor a inspirat nenumărate persoane și a fost în atenția publicului larg timp de foarte multă vreme.

În ciuda faptului că aceasta a luat sfârșit, după mai bine de 10 ani, Cătălin Bordea a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa acesteia. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea acesta, în urmă cu ceva vreme. 

catalin bordea a divortat
Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut un an greu. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.” Cătălin Bordea trece prin clipe grele! Comediantul și Livia ar fi semnat deja actele de divorț



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani.” Mara Bănică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a dispărut din mediul online

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies