„Am simțit de la început că are toate ingredientele”. Răzvan Simion vorbește despre relația cu Daliana Răducan

„Am simțit de la început că are toate ingredientele”. Răzvan Simion vorbește despre relația cu Daliana Răducan
„Am simțit de la început că are toate ingredientele”. Răzvan Simion vorbește despre relația cu Daliana Răducan

De 2 ani, Răzvan Simion formează un cuplu cu iubita lui. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase brunete, Daliana Răducan.

Nu doar în plan profesional Răzvan se declară mulțumit, ci și în plan personal, în special când vine vorba de iubire.

De doi ani, Răzvan Simion, iubește ca în filme

razvan simion relatie
Răzvan Simion și iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

Răzvan a avut o căsnicie timp de 10 ani, din care are doi copii.

Ulterior, a avut o relație cu celebra cântăreață, Lidia Buble. La scurt timp după despărțirea de vedetă, prezentatorul a început o relație de dragoste cu o femeie de succes, care este arhitect.

Chiar dacă sunt 12 ani diferență de vârstă între cei doi, ei nu consider acest aspect ca fiind important în relația lor. Vedeta se declară foarte liniștită în această perioadă. De asemenea, Răzvan și-a menținut relația discretă, ferită de luminile reflectoarelor, dar dă vina pe pandemie pentru acest lucru.

Întrebat de căsătorie, prezentatorul a mărturisit că încă nu s-a gândit dacă va merge din nou în fața altarului.

„A fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități.”, a declarat Răzvan Simion.

„De la o anumită vârstă nu mai cauți completare…” Ce a mărturisit Răzvan Simion despre povestea lui de dragoste

razvan simion
Răzvan Simion[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce hotărâre a luat Roxana Nemeș, la un an de la nuntă. Ce schimbări vin în viața vedetei

Vedeta se declară foarte fericită alături de Daliana, deoarece spune că a găsit o iubire sinceră. Răzvan consideră că relația și chimia dintre cei doi este una rară, pe care nu o poți găsi oricând. Se pare că după un divorț și o despărțire, prezentatorul a vrut să găsească echilibru.

„Da, cocktail-ul ăsta de ți-l dă dragostea fără chimicale, nu prea găsești de cumpărat. Adică, serotonina aia care apare la un moment dat nu găsești pe toate drumurile.

Poate să fie și asta. De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauți o complementaritate.Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate cautam în momentul în care am găsit”, a spus Răzvan Simion.

„Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate Cum se înțeleg Răzvan Simion și Daliana Răducan

razvan simion si iubita
Răzvan Simion și iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Dacă vreți să aflați adevărul, intrați pe Instagram”. Alexia Eram și Mario Fresh, adevărul despre relația lor. Cei doi au vorbit despre ce s-a întâmplat între ei

După doi ani de relație, frumoasa brunetă a afirmat că îl apreciază foarte mult pe iubitul ei. Ce îi place cel mai mult Dalianei, la Răzvan, este inteligența și șarmul lui.

Arhitecta a mărturisit că partenerul ei nu este foarte diferit în viața de zi cu zi, fața de așa cum îl văd telespectatorii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze.”, a povestit Daliana.

Răzvan a declarat că o admiră pe partenera lui din toate punctele de vedere și îi apreciază mult munca. Vedeta a mărturisit că Daliana are tot ceea îi trebuie unei femei, pentru a îi ajunge la suflet.

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele. ”, a spus prezentatorul.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Diana Șoșoacă, duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies