„Am simțit uneori că sunt exclusă. Florin a considerat să se implice mai mult. Am simțit cam târziu că eu nu mai am locul meu.” Oana Ioniță și Florin Budnaru și-au împărțit copiii după divorț

„Am simțit uneori că sunt exclusă. Florin a considerat să se implice mai mult. Am simțit cam târziu că eu nu mai am locul meu.” Oana Ioniță și Florin Budnaru și-au împărțit copiii după divorț
„Am simțit uneori că sunt exclusă. Florin a considerat să se implice mai mult. Am simțit cam târziu că eu nu mai am locul meu.” Oana Ioniță și Florin Budnaru și-au împărțit copiii după divorț

Oana Ioniță a vorbit despre divorțul de Florin Budnaru și despre custodia comună a copiilor săi.

Coregrafa Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2013, iar în urma iubirii dintre ei au apărut pe lume doi copii, Isabel, în vârstă de 12 ani, și Maxim, în vârstă de 9 ani.

Din păcate, povestea lor de iubire s-a degradat treptat, iar într-un final, pentru binele lor și al copiilor, au decis să divorțeze, păstrând o relație de prietenie de dragul celor doi copii.

Ulterior, coregrafa și fostul său soț au stabilit să aibă custodie comună a celor doi copii. Astfel, fata a rămas să locuiască cu mama ei, iar băiatul, cu Florin Budnaru.

Fiul Oanei Ioniță s-a îndepărtat de mama sa

Citește și: „Am fi împlinit 10 ani de căsătorie.” Oana Ioniță a vorbit cu sufletul deschis despre divorțul de Florin Budnaru

Fiul Oanei Ioniță s-a îndepărtat de mama sa
Fiul Oanei Ioniță s-a îndepărtat de mama sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Ioniță a vorbit despre separarea de tatăl copiilor săi și cum a afectat-o această decizie din postura de mamă. Potrivit spuselor sale, băiatul, Maxim, a fost cel care a ales să locuiască cu tatăl său, fiind mult mai apropiat de acesta.

Astfel, deși vedeta își dorea ca băiatul să rămână tot la ea, decizia copilului a fost mai importantă decât dorința ei. Cu toate acestea, a fost vizibil afectată deoarece a simțit că băiatul s-a îndepărtat de ea.

Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile.

Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el. Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (…) Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine…Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (…) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat.”, a declarat Oana Ioniță în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adevăratul motiv pentru care fiul Oanei Ioniță a ales să stea cu tatăl lui

Citește și: „Decizia e clară.” Oana Ioniță și soțul ei încă locuiesc împreună, după ce au decis că este mai bine să divorțeze. Ce a spus vedeta despre o împăcare

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adevăratul motiv pentru care fiul Oanei Ioniță a ales să stea cu tatăl lui
Adevăratul motiv pentru care fiul Oanei Ioniță a ales să stea cu tatăl lui[Sursa foto: Facebook]

Ca orice mamă, Oana Ioniță pune binele copiilor săi pe primul loc. Cu toate acestea, viața profesională și munca asiduă pe care a depus-o în ultimul timp a făcut în așa fel încât băiatul să petreacă mai mult timp cu tatăl lui, fapt care a făcut-o pe vedetă să se învinovățească pentru timpul pe care nu l-a petrecut alături de copiii săi.

În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim… De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul… Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig… Am încercat să mă împart… Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate. ”, a mai spus Oana Ioniță.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Nu pot să îmi mișc mâinile, nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.” Dana Roba, jignită după ce a cerut bani pentru operații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies