„Am solicitat ca cei găsiți vinovați să răspundă cu patrimoniul lor.” Ce sumă de bani a solicitat avocata familiei Alexandrei Ivanov, ca despăgubiri după tragedia din spital

„Am solicitat ca cei găsiți vinovați să răspundă cu patrimoniul lor.” Ce sumă de bani a solicitat avocata familiei Alexandrei Ivanov, ca despăgubiri după tragedia din spital
„Am solicitat ca cei găsiți vinovați să răspundă cu patrimoniul lor.” Ce sumă de bani a solicitat avocata familiei Alexandrei Ivanov, ca despăgubiri după tragedia din spital

Familia Alexandrei, femeia gravida din Botoșani care a pierit în spital în urma neglijenței medicale, a decis să ceară despăgubiri în valoare de peste 7 milioane de euro ca răspuns la tragedia care le-a schimbat viața.

Avocații care reprezintă familia doresc ca fiecare membru al acesteia să primească compensații materiale pentru suferința și pierderea imensă pe care au suferit-o. Cel mai semnificativ cuantum din aceste despăgubiri este destinat celor doi copii ai Alexandrei, fiecare urmând să primească suma considerabilă de 1 milion de euro.

Ce sumă de bani a solicitat avocata familiei Alexandrei Ivanov, ca despăgubiri după tragedia din spital

În eventualitatea unei sentințe definitive care ar hotărî responsabilitatea medicilor și a Spitalului Județean Botoșani în acest caz tragic, suma necesară pentru despăgubiri va fi acoperită din polițele de asigurare ale medicilor implicați în decesul tinerei, precum și din fondurile proprii ale instituției medicale în cauză.

 Această acțiune legală urmărește să aducă un echilibru financiar și să facă dreptate pentru familia Alexandrei în fața tragediei devastatoare pe care au trăit-o.

Gianina Poroșniuc, avocat: Daunele materiale au fost 50.000 de lei, daunele morale de peste 7 milioane de euro. Am solicitat penalităţi de întârziere şi dobânzi. Am solicitat ca cei găsiţi vinovaţi să răspundă cu parimoniul lor şi sigur vor răspunde asigratorul spitalului  al doctorului şi asistentelor medicale. A celor care vor fi găsiţi vivovaţi în urma anchetei.

Ce a spus fratele Alexandrei despre ea

Familia Alexandrei rămâne profund afectată de durerea pierderii și recunoaște faptul că nicio sumă de bani nu o va putea aduce înapoi tânăra pe care au iubit-o și pierdut-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, ei sunt hotărâți să acționeze pentru a obține despăgubiri, întrucât acești bani vor juca un rol vital în asigurarea viitorului celor trei copii care acum se confruntă cu lipsa mamei lor.

Tatăl Alexandrei: Poate să fie orice sumă, vă daţi seama. Viaţa unui om nu poate fi cuantificată într-o sumă de bani.

Fratele Alexandrei: Preferam să mâncam pâine cu sare în fiecare zi şi să fi trăit ea. Banii nu o mai aduc înapoi. Singurul lucru care pot să facă banii este să sprijine copii, să îi ajutăm pe ăștia mici.

Tatăl Alexandrei: Acum ca un adagiu o să fie o troiţă dedicată mămicilor şi copiilor şi Alexandrei.

După decesul Alexandrei, Casa de Asigurări de Sănătate a emis o amendă în valoare de 42.000 de lei împotriva Spitalului Județean din Botoșani, ca urmare a constatării că nu au fost acordate servicii medicale corespunzătoare pacientei.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, spitalul intenționează să conteste această sancțiune. Contestația este un demers pentru a respinge responsabilitatea instituției și pentru a revizui decizia, susținând că au fost circumstanțe specifice în cazul Alexandrei care pot justifica neacordarea serviciilor medicale corespunzătoare.

Monica Adascalitei, director SJU Botoșani: Juriştii noştrii vor contesta această sancţiune. Sunt nişte puncte pe care le verifică în foaie de observaţie casa de asigurări şi au observat că nu ar fi scrise în foaie şi pe acest lucru s-a discutat.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Nu mai bagă în seamă tradițiile poporului.” Un preot a transmis un mesaj dur, înainte de Bobotează 2023

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies