„Am stat cu inima cât un purice. Sunt mașini care îți taie fața. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză.” Monica Tatoiu, la un pas de tragedie în trafic!

„Am stat cu inima cât un purice. Sunt mașini care îți taie fața. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză.” Monica Tatoiu, la un pas de tragedie în trafic!
„Am stat cu inima cât un purice. Sunt mașini care îți taie fața. Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză.” Monica Tatoiu, la un pas de tragedie în trafic!

Monica Tatoiu a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care cei mai mulți șoferi conduc.

Monica Tatoiu a trecut printr-o situație neplăcută cu puțin timp în urmă. Cunoscuta femeie de afaceri a fost la un pas să-și piardă viața în cadrul unei tragedii. Plecată într-o vacanță prin Europa, vedeta a străbătut șoselele în lung și-n lat, iar la un moment dat a fost cuprinsă de panică atunci când a văzut cât de agresiv se conduce.

Monica Tatoiu, semnal de alarmă cu privire la tragediile din trafic

Citește și: „Mama nu mai ieșise din casă în ultimii 5 ani. Trebuia să fie călugăriță, dar a fost mamă și soție.Nu avea încredere în doctori!” Monica Tatoiu, mărturii neașteptate despre cea care i-a dat viață

Monica Tatoiu, la un pas de tragedie în trafic!
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Monica Tatoiu a trecut prin spaima vieții sale atunci când a fost la un pas să facă accident din cauza teribilismului de a volan.

Astfel, vedeta a profitat de situație și a tras un semnal de alarmă cu privire la aceste întâmplări, care, din păcate, pentru unii pot fi fatale. Cunoscuta femeie de afacere susține că în trafic sunt mulți șoferi care conduc cu viteză fără să le pese că își pun viața lor și pe a altora în pericol. Astfel, Monica Tatoiu susține că autoritățile ar trebui să ia măsuri drastice pentru astfel de șoferi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Am avut probleme pe drum. Am crezut că… se circulă înfiorător, am stat cu inima cât un purice. La 120 km pe stradă, italienii sunt foarte agresivi, cea mai nasoală a fost întoarcerea în țară. Sunt mașini care îți taie fața. Trebuie camere. Sunt o grămadă de tineri care te omoară, eu sunt de acord să pună camere și să li se ia carnetele.

Cu cât te apropii de România vezi cum se conduce cu viteză. Ne-au povestit niște prieteni că românii sunt primii care fac acciden t.”, a mărturisit Monica Tatoiu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce a spus Monica Tatoiu despre Vlad Pasu, tânărul care a condus sub influența substanțelor interzise și a luat două vieți în 2 Mai

Citește și: „Dacă domnul este artist, atunci starea lui de spirit este starea unui om bolnav. Iar generaţia care îl ridică în slăvi este o generaţie bolnavă.” Ce a spus Monica Tatoiu despre scandalul cu Gheboasă

Monica Tatoiu, la un pas de tragedie în trafic!
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un alt exemplu de teribilism la volan a fost cel al lui Vlad Pascu, tânărul acuzat că a condus sub influența substanțelor interzise și a dat peste doi tineri în localitatea 2 Mai, care în

urma impactului și-au pierdut viața. Monica Tatoiu a povestit că îl cunoaște foarte bine pe tatăl băiatului, având chiar și un conflict cu acesta.

Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului.

Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil... copilul nu are nicio vină .”,    spunea Monica Tatoiu, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Ea a aflat anul ăsta, noi am încercat să ținem departe de ea asta.” Oana Ioniță i-a mărturisit de abia acum fiicei sale că Florin Budnaru nu este tatăl său biologic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies