”Am studiat foarte mult pe tema asta.” Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție

”Am studiat foarte mult pe tema asta.” Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție
”Am studiat foarte mult pe tema asta.” Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție

Mama Elodiei Ghinescu a discutat despre toate speculațiile referitoare la faptul că fiica ei încă trăiește. Iată ce a spus aceasta!

Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 16 ani, în anul 2007, fiind căutată fără încetare de familie și autorități. Din nefericire, totul a fost fără rezultat, iar principalul suspect rămâne chiar soțul ei, Cristian Cioacă. Cu toate astea, în anul 2014, bărbatul a fost trimis la închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Cristian Cioacă nu și-a recunoscut faptele comise nici până în ziua de astăzi, deși stă după gratii de aproape 9 ani.

De-a lungul vremii, multe persoane au susținut că știu sigur că Elodia încă trăiește, deși mama Elodiei, Emilia Ghinescu, este convinsă că fiica sa a murit, din cauza fostului ei ginere, Cristian Cioacă. Mai mult decât atât, femeia a menționat faptul că niciodată nu a crezut contrariul.

”Fata mea este moartă. Au mai apărut, pe la televizor, tot felul de paranormali, că știu ei pe unde e, dar nu au știut să spună nimic concret.

Nu cred în astfel de treburi, am studiat și eu foarte mult pe tema asta”, a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei, pentru Impact.ro.

Citește și: “Trebuie să știe că eu sunt fericit.” Ce relație are, în prezent, Ramona Olaru cu fosta sa soacră? Mama lui Cătălin Cazacu a fost afectată de vestea despărțirii celor doi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție[Sursa foto: WowBiz]

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă au un fiu împreună

După dispariția fără urma din anul 2007, un copil a rămas fără mamă, respectiv Patrick, fiul celor doi soți, Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă. Băiatul are în prezent vârsta de 18 ani, iar de la decesul mamei lui a rămas cu una dintre mătușile sale din partea tatălui, iar tot din acea perioadă nu a mai dorit să-și viziteze familia din partea mamei.

Cu toate astea, bunica lui, Emilia Ghinescu, încă are speranța că, la un moment dat, nepotul ei va veni într-o zi să o viziteze.

”Cu nepotul, fiul Elodiei, nu m-am văzut. E mare, are 18 ani. Dacă vrea să vină, să mă caute, să vină, îl aștept cu drag”, a mai spus Emilia Ghinescu, pentru aceeași sursă.

Citește și: “Voi lupta până la capăt.” Alina Sorescu, primele declarații după aflarea hotărârii instanței de judecată pentru custodia fiicelor sale 

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa, la 16 ani de la dispariție[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies