„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă.” Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă.” Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei
„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă.” Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei

Carmen Brumă a făcut declarații cu privire la o perioadă dificilă din viața ei. Vedeta a vorbit despre kilogramele în plus.

Carmen Brumă este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Cu o siluetă de invidiat, soția lui Mircea Badea reușește să se facă remarcată la fiecare apariție publică. Mai mult decât atât, antrenoarea de fitness este cunoscută în lumea showbizului pentru sfaturile sale importante pe care le oferă cu privire la nutriție și mișcare. Multe vedete au apelat la sfaturile lui Carmen Brumă pentru a da jos kilogramele nedorite.

Astfel, la cei 46 de ani, Carmen Brumă nu doar că este un etalon al frumuseții și al unei siluete perfecte, dar reușește să inspire și persoanele din jurul său în vederea adoptării unui stil de viață sănătos.

Carmen Brumă s-a confruntat cu kilogramele în plus

Citește și: „Am văzut foarte multe fete de 20 care arată de 40, cred că lor le este frică de 40!” Carmen Brumă s-a pozat complet goală, pe rețelele de socializare. Iubita lui Mircea Badea are o siluetă de invidiat la 46 de ani

 Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei
Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei[Sursa foto: Facebook]

Deși acum are o siluetă de invidiat, Carmen Brumă s-a confruntat la rândul său cu kilogramele în plus. Vedeta a povestit că în perioada adolescenței a trecut prin mai multe situații dificile, care au făcut-o să-și găsească refugiul în mâncare. Astfel, mâncatul excesiv au făcut-o pe soția lui Mircea Badea să obțină mai multe kilograme decât și-ar fi dorit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Din fericire, vedeta a reușit să se detașeze de stilul alimentar greșit și să revină la silueta de invidiat. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, Carmen Brumă încă trăiește în fiecare zi cu frica generată de acea perioadă din viața ei.

 „ Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum care e așa ca un fel de supervisor, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un

pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.
”, a povestit Carmen Brumă în cadrul unui interviu.

Cum reușește Carmen Brumă să se mențină într-o formă de invidiat

Citește și: Cum să slăbești sănătos. O alimentație echilibrată este esențială pentru a slăbi

 Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei
Carmen Brumă a vorbit despre cea mai mare frică a ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Partenera de viață a lui Mircea Badea a mai mărturisit că această frică de a nu acumula kilograme în plus o ajută să se mențină în formă.

Astfel, pe lângă faptul că reușește să aibă o siluetă de invidiat, Carmen Brumă își păstrează astfel starea de sănătate și stima de sine crescută.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate.

Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine, sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine .”, a mai spus antrenoarea de fitness.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Eu sunt șocată. Nici nu m-aș fi gândit vreodată să pățesc așa ceva” Brigitte Pastramă, declarații despre accidentul în care a fost implicată pe străzile din București

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies