„Am trăit cele mai negre momente din viața mea. Nici nu am crezut că mai ies viu de acolo!” Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare

„Am trăit cele mai negre momente din viața mea. Nici nu am crezut că mai ies viu de acolo!” Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare
„Am trăit cele mai negre momente din viața mea. Nici nu am crezut că mai ies viu de acolo!” Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare

Leo de la Strehaia a vorbit cu lacrimi în ochi despre cât de greu i-a fost în spatele gratiilor.

În data de 5 septembrie,  Leo de la Strehaia  a fost eliberat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de 2 ani cu executare. Deși a petrecut doar doi ani în spatele gratiilor, această perioadă a fost extrem de grea pentru cunoscutul om de afaceri, care a trecut prin clipe de groază din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut.

Invitat în cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, fostul iubit al Loredanei Chivu a făcut declarații sfâșietoare, vorbind cu lacrimi în ochi despre momentele dificile

pe care le-a trăit în spatele gratiilor.

Leo de la Strehaia, mărturisiri dureroase despre perioada petrecută în spatele gratiilor

Citește și: „Prima zi după eliberare, la spital.” Leo de la Strehaia a ajuns pe mâna medicilor, la o zi de când a fost eliberat! Care este starea de sănătate a celebrului om de afaceri?

Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare
Leo de la Strehaia[Sursa foto: Facebook]

Întors în sânul familiei sale, Leo a mărturisit că încă îi vine greu să creadă faptul că în sfârșit se află în libertate, iar acest lucru se datorează în mare parte momentelor dificile pe care le-a petrecut în spatele gratiilor. Afaceristul și-a deschis sufletul și a mărturisit că s-a simțit în pericol și că a suferit cumplit în arest.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 „ A fost foarte greu. Nu îmi vine să cred că sunt în libertate. Am trăit cele mai negre momente din viața mea. Nici nu am crezut că mai ies viu de acolo. Problema asta e. Nici acum nu realizez, nu pot să cred. Doi ani mi s-au părut o veșnicie. Am avut momente când am plâns, mai ales perioada cu boala. M-am îmbolnăvit că am muncit în pușcărie să ies mai repede de acolo .”, a declarat Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia a suferit o operație de AVC

Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare
Leo de la Strehaia pe patul de spital [Sursa foto: Facebook]

În urma unui accident vascular cerebral, Leo de la Strehaia a fost nevoit să treacă printr-o operație pe creier. Bărbatul aproape că și-a pierdut speranța cu privire la starea sa de sănătate. Din fericire, acesta a trecut cu bine peste momentele terifiante, iar acum, chiar dacă a rămas cu anumite probleme, este fericit că a scăpat cu viață de pe patul din spital.

 „ Am fost operat și a fost problema că eu știu când am ajuns la spital, în 20 decembrie, și eu când m-am trezit a fost 28 martie. 3 luni de zile.(...) În perioada asta nu am știu deloc de mine. Nu știu nimic ce am vorbit, ce s-a întâmplat, cum a fost.(...) Nu-și mai făceau efectul medicamentele, trebuia să mă opereze de urgență, dacă nu mă operau muream.

M-au operat aici și mi-au scos o parte din craniu, deci e o operație foarte dificilă. Mi-a scos o bucată din el, deci partea stângă eu aici nu o mai am, acum trebuie să preia funcțiile partea din dreapta. Am probleme cu echilibrul, nu pot să merg singur, eu nu mă descurc, nici la baie dacă merg singur nu pot să merg .”, a spus Leo de la Strehaia, la „Fiță cu Adiță”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Leo de la Strehaia, probleme cu memoria

Citește și: „E bolnavă, nu a plecat de bunăvoie.” Familia lui Leo de la Strehaia, o nouă lovitură. Nora afaceristului a dispărut

Leo de la Strehaia, mărturisiri emoționante despre cele mai grele momente petrecute în închisoare
Leo de la Strehaia[Sursa foto: Facebook]

În urma problemelor de sănătate pe care le-a avut, Leo de la Strehaia și-a pierdut o mare parte din amintirile pe care le-a avut de-a lungul vieții. Astfel, controversatul om de afaceri a rămas cu probleme cu memoria, dar se bucură totuși că a scăpat cu viață din această cumpănă.

Simt foarte multe lucruri. Uit, nu mai sunt în totalitate vindecat. Nu îmi mai aduc aminte din tot ceea ce s-a întâmplat în trecut. Mi-am pierdut memoria, nu mai țin minte în totalitate, doar unele lucruri. Eu nu mai știu exact ceea ce s-a întâmplat în viața mea. Nu îmi mai aduc aminte .”, a mai spus Leo de la Strehaia.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă!” Ce mesaj șocant i-a trimis Loredana mamei sale, după ce și-a lăsat fără suflare prietena. Ce se întâmplă cu tânăra în spatele gratiilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies