“Am trecut prin cele mai cumplite clipe pe care le poate trece vreun om vreodată. Am văzut moartea cu ochii.” Ce mesaj a publicat Dana Roba pe rețelele de socializare

“Am trecut prin cele mai cumplite clipe pe care le poate trece vreun om vreodată. Am văzut moartea cu ochii.” Ce mesaj a publicat Dana Roba pe rețelele de socializare
“Am trecut prin cele mai cumplite clipe pe care le poate trece vreun om vreodată. Am văzut moartea cu ochii.” Ce mesaj a publicat Dana Roba pe rețelele de socializare

Este cunoscuta de o tara întreagă, mai ales în urma suferinței prin care a trecut. Make-up artista a lăsat un mesaj emoționant despre cumplitul eveniment prin care a trecut în luna iunie.

Dana Roba pregătește un nou proiect alături de sora sa, Lidia. Șatena a făcut dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple în viața ei, dar și despre cum a ajutat-o Beny să treacă prin cele mai grele momente ale vieții sale. Vedeta a specificat cum i-a fost alături Dumnezeu și credința pe care a avut-o mereu. Divinitatea nu a lăsat-o să părăsească aceasta lume, atunci când soțul ei s-a năpustit asupra ei cu ciocanul și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Ce mesaj a publicat Dana Roba

Citește și: “Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt.” S-a despărțit Dana Roba de Beni?

Citește și: „E o mincinoasă, a zis că îi e dor de fete, că vrea să le vadă, dar în momentul în care am sunat-o am încercat de zeci de ori să iau legătura cu ea.” Ce acuzații i-a adus Dana Roba soacrei sale

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce urmează să facă Dana Roba în luna octombrie

“Dragile mele vreau să vă spun că luna in octombrie urmează un proiect nou, by Dana Roba împreună cu sora mea Lidia Roba, pe care l-am pus la bătaie. Așa că trebuie să vă spun un lucru foarte important despre viața mea. Ce trebuie să specific este faptul că Dumnezeu mă iubește foarte mult o simt asta în fiecare zi.

O văd în fiecare zi, iar mie Dumnezeu mi-a dat viață și m-a înviat din morți. Și atunci când Dumnezeu te învie din morți, cu siguranță are un rol foarte important cu tine, aici pe pământ. Eu am simțit-o asta pe pielea mea. Și pot să vă spun din proprie experiență când medicii au ridicat din umeri și au spus, cu siguranță, această femeie nu va mai trăi, nu poate să mai trăiască, iar dacă cumva își va reveni, va fi în scaun cu rotile.
Niciuna dintre aceste replici ale medicilor, nu s-au adeverit, pentru că Dumnezeu este Dumnezeu și el mi-a dat viață. Îi mulțumesc pentru viața mea. Mai mult, mă simt iubita de tatăl meu din cer, de Dumnezeu, care mi-a dat viață și trebuie să vă mulțumesc special, pentru că oamenii ortodocși, catolici, penticostali care s-au rugat pentru viața mea, s-au rugat pentru sănătatea mea și Dumnezeu le-a ascultat rugăciunea. Oameni care m-au cunoscut și oameni care nu m-au cunoscut.
Fetele care m-au cunoscut mi-au spus: "Dana crede-mă n-am mai fost om o săptămână întreagă, atât am plâns săptămâni. M-am rugat la Dumnezeu pentru tine, cum nu m-am rugat pentru nimic pe lumea aceasta."

Credeți-mă, voi sunteți la sufletul meu. Vă mulțumesc pentru toate miile de mesaje pe care n-am putut să le deschid și nu voi putea vreodată, pentru că au fost foarte multe, iar cele care m-au judecat că m-aș fi întâlnit cu Beny  pe ascuns înainte de macabrul organizat de soțul meu, vreau să vă spun că Dumnezeu are

o judecată mai bună decât a mea. Eu nu sunt în măsură să vă judec pe voi, cum nici voi nu sunteți în măsură să mă judecați pe mine. Ce mă bucură cel mai tare este faptul că Dumnezeu știe adevărul și că eu timp de 14 ani nu l-am văzut pe Beny, nici măcar din întâmplare. Consider că Dumnezeu l-a folosit pe Beny că pe un înger din cer, care să vină să-mi dea să mănânc, să aibă grijă de mine, să îmi dea tratamentul, să mă ajute, să stea lângă mine.
Când eu am trecut prin cele mai cumplite clipe pe care le poate trece vreun om vreodată. Am văzut moartea cu ochii.

Dar, în același timp, l-am văzut pe Dumnezeu pe cete de îngeri, care a apărut deasupra capului meu și mi-a zis că nu vei simți nicio durere. N-am simțit durere, n-am simțit, dar l-am simțit pe Dumnezeu acolo cu mine.” a spus Dana Roba.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a făcut Dana Roba după ce a publicat video-ul

In dreptul publicării video-ului, satena a scris: "Dumnezeu ma iubește special si nu ma interesează părerea oamenilor de nimic, la adresa mea. Cu siguranță ei nu ar fi reușit sa treacă, prin ce am trecut eu." Pentru a nu fi luat cu asalt de utilizatorii platformei TikTok, machioza a închis secțiunea de comentarii.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Ar trebui să mă operez, să-mi pună o plăcuță din titan!” Motivul pentru care Dana Roba nu își dorește să facă operația de reconstrucție a craniului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies