„Am uitat să vă zic.” Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei

„Am uitat să vă zic.” Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei
„Am uitat să vă zic.” Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei

În urmă cu câteva zile, clarvăzătoarea Carmen Harra a declarat că acum 7 ani a avertizat-o pe Oana Zăvoranu că va avea probleme cu banii și va pierde o parte din averea pe care i-a lăsat-o mama sa. Iată care a fost reacția vedetei.

Carmen Harra a mărturisit că a avertizat-o pe vedetă în legătură cu ceea ce se întâmplă în momentul actual în viața ei și i-a spus că va intra pe o pantă abruptă.

Citește și: ”Nu e ușor să păstrezi o relație vie.” Octavia Geamănu, declarații după ce a fost pusă la zid că nu doarme în același pat cu soțul ei

Ce a spus Carmen Harra despre Oana Zăvoranu

Carmen Harra a spus despre Oana Zăvoranu că este o persoană foarte iubitoare și intuitivă, iar omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație spre trădare. Este important ca vedeta să știe să gestioneze situația aceasta, dacă chiar vrea să lupte pentru iubire, conform spuselor clarvăzătoarei.

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei.

Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare.
Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”
, a spus Carmen Harra, în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei
Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei[Sursa foto: Instagram]

Oana Zăvoranu a postat un mesaj în mediul online în care o ironizează pe Carmen Harra

Oana Zăvoranu a spus despre Carmen Harra că poate să prezică doar lucruri care au avut deja loc, și a făcut o ironie la adresa ei.

„Clarvăzătoarele care clarvăd nimic și mai ales ceva ce e în trecut…că clarviziunea e în trecut… am uitat să vă zic…”,

a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu. Potrivit Cancan.

Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei
Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Carmen Harra a vorbit despre relația ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Aveți grijă mare.” Ce reacție a avut Oana Zăvoranu, după ce s-a vehiculat că s-a despărțit de soțul ei, Alex Ashraf



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

”Nu e ușor să păstrezi o relație vie.” Octavia Geamănu, declarații după ce a fost pusă la zid că nu doarme în același pat cu soțul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies