„Am văzut că încerc să am copii și nu reușesc, am zis că este o pedeapsă de la Dumnezeu și poate mi-o merit!” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre încercările prin care a trecut până să devină mamă

„Am văzut că încerc să am copii și nu reușesc, am zis că este o pedeapsă de la Dumnezeu și poate mi-o merit!” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre încercările prin care a trecut până să devină mamă
„Am văzut că încerc să am copii și nu reușesc, am zis că este o pedeapsă de la Dumnezeu și poate mi-o merit!” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre încercările prin care a trecut până să devină mamă

Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin numeroase încercări înainte să devină mamă. Artista a fost informată că va naște un copil cu sindromul Down.

Mariana Ionescu Căpitănescu se bucură de succes atât din punct de vedere profesional, cât și pe plan personal. Interpreta de muzică populară este extrem de apreciată, iar atunci când vine vorba de viața personală, artista este căsătorită cu Dan Căpitănescu și au împreună doi copii: fiica lor, Tara Maria și Antony, fiul lor în vârstă de 24 de ani.

Deși acum se bucură de cei doi copii ai săi, în urmă cu mai bine de două decenii, înainte să devină mamă pentru prima dată, interpreta de muzică populară a trecut prin clipe greu de

imaginat.

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, difuzată pe Kanal D, Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre drama prin care a trecut înainte de venirea pe lume a fiului său, Antony.

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a chinuit foarte mult să devină mamă

Citește și: „Nu am nicio putere eu. Să explice doamna Stoican ce se întâmplă.” Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au reacționat la ceea ce s-a întâmplat cu Niculina Stoican

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre încercările prin care a trecut până să devină mamă
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „În ultima vreme intrase și într-o formă de tristețe. A fost ca un fulger ce s-a întâmplat...ne lipsește spiritul lui!” Mariana Căpitănescu, mărturisiri dureroase despre Petrică Mîțu Stoian

Artista a povestit că ea a fost cea care a avut grijă de fratele său mai mic în copilărie și de aceea, s-a simțit oarecum defavorizată pentru faptul că nu a putut să se bucure de copilăria sa.

Astfel, atunci când a venit vremea ca ea însăși să aibă propriul său copil, artista a trecut prin clipe grele, pierzând mai multe sarcini.

Când am devenit femeie și mi-a venit rândul să am proprii copii, pe moment am spus că nu sunt pregătită. După aceea, când am văzut că încerc să am copii și nu reușesc, gândindu-mă în spate, am zis că asta este o pedeapsă de la Dumnezeu și poate mi-o merit.

A trebuit să intervin cu un cerclaj, pe care medicii din Canada nu au fost de acord să mi-l facă. Au considerat că sarcina trebuie dusă la termen natural. Nu trebuie ajutat corpul cu nimic. Eu le-am spus că am mai pierdut sarcini și știu că aveam problema asta. Am venit în România și am realizat asta în România .”, a povestit artista.

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre momentul în care a fost informată că va naște un copil cu sindromul Down

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre încercările prin care a trecut până să devină mamă
Mariana Ionescu Căpitănescu și fiul său [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Primul său copil, Antony, a venit pe lume în urmă cu 24 de ani și pentru artistă a fost o adevărată minune, mai ales că, în timp ce era însărcinată, interpreta de muzică populară a fost informată de către medicii din Canada că va aduce pe lume un copil cu sindromul Down.

În timp ce eram însărcinată mi s-a spus că 90% sunt șanse ca Antony să se nască cu sindromul Down.

Am fost devastată! „Am fost, am vorbit și a venit cu varianta că „Dacă alegeți să duceți sarcina la termen, se găsesc persoane care să vă preia copilul, dacă dumneavoastră nu doriți să creșteți un copil cu probleme, cu sindromul Down, aici în Canada de abia așteaptă cineva să îl înfieze.” Nu există așa ceva să îmi dau copilul meu!(...) Când am văzut că este sănătos am zis că pe mine chiar mă iubește Dumnezeu .”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies