„Am vrea să ne mutăm aici”. Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună! Unde se află cei doi foști concurenți de la „Casa Iubirii”

Grațiela și Odeh
Grațiela și Odeh de la Casa iubirii au planuri mari

Cei doi tineri și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță în străinătate. Unde se află acum și ce planuri de viitor au împreună

Grațiela și Odeh au plecat în vacanță în Germania, acolo unde se pare că au început să își caute deja locuri de muncă, asta pentru că vor să se mute din România.

Foștii concurenți de la „Casa Iubirii” au intrat în apel pe Skype cu Bianca Comănici și au vorbit despre relația pe care o au, dar și despre planurile lor de viitor.

Citeste si: „Îmi dă încredere în noi”. Odeh, primele dezvăluiri după descalificarea din Casa Iubirii. Ce se întâmplă între el și Grațiela

 Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună!
Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună![Sursa foto: Instagram]

Grațiela și Odeh vor să se mute în Germania

După ce au părăsit emisiunea matrimonială de la Kanal D, cei doi tineri au rămas împreună, iar acum au decis să plece în Germania. Vor să locuiască sub același acoperiș și să se stabilească în țară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Noi am vrea să ne mutăm aici, în Germania, dar mai mult am luat-o ca pe o vacanță acum, am venit să vedem ce găsim, locuri de muncă.

Am tratat-o un pic mai mult ca pe o vacanță. Am venit aici și după aceea am căutat. Vedem ce o șă găsim. Dacă nu, ne întoarcem în țară, poate pe viitor alegem altă țară unde să mergem, vom vedea.

Ne place la amândoi să călătorim, ăsta ar fi scopul”, a declarat Odeh.

Citeste si: Când va avea loc marea finală „Casa Iubirii” și la ce sumă se ridică premiul

 Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună!
Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună![Sursa foto: Instagram]

Grațiela: „Cred că m-a înșelat”

Cu toate că acum se înțeleg de minune, situația dintre ei nu a fost roz tot timpul.

În urmă cu ceva vreme, Odeh i-a dat de bănuit că nu este fidel, după cum spune chiar bruneta.

„Nu a răspuns toată noaptea la telefon, iar la 5.00 pune story din jacuzzi. Următoarea zi îmi spune că nu e adevărat, că a dormit toată noaptea.

Când am plecat la mare, l-am sunat de pe numărul meu și nu mi-a răspuns, iar când l-am sunat de pe alt număr, a răspuns imediat.(...)

Cred că m-a înșelat, nu știu. Dacă ar apărea o fată care să confirme povestea, aș înnebuni. E cam gagicar el așa de fel. Eu așa îl văd și simt. Vorbește cu fete pe Instagram. Intră pe profilul lor și dacă îi place, le dă și follow”, a mărturisit Grațiela, în emisiunea Culisele Iubirii.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„El artist și tu lăutar”. Jador și-a spus părerea despre Smiley. Cum îl consideră manelistul pe iubitul Ginei Pistol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies