Amalia Enache, mărturisiri sfâşietoare: “A fost dramatic, am plâns. M-am simţit trădată”

Amalia Enache, mărturisiri sfâşietoare: “A fost dramatic, am plâns. M-am simţit trădată”
Amalia Enache, mărturisiri sfâşietoare: “A fost dramatic, am plâns. M-am simţit trădată”

Amalia Enache este, fără doar şi poate, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi şi, ca multe alte persoane, ea iubeşte Crăciunul. Totuşi, nu poate să uite un episod dureros.

 

 

În cadrul unui interviu, ştirista şi-a amintit cum a descoperit că Moş Crăciun nu există. 

 

“Am prins părinţii într-o noapte împodobind bradul. I-am văzut prin uşa deschisă, am văzut ce fac, am văzut că nu e Moş Crăciun şi că ei fac asta, îmi amintesc perfect momentul. A fost dramatic. Am plâns. M-am simţit foarte trădată.

A fost prima dată în viaţa mea când m-am simţit aşa. M-au văzut, au încercat să mă liniştească, să îmi spună că Moşul nu a avut timp să termine bradul. Nu a fost chip! M-am prins şi încontinuu le-am spus:«De ce m-aţi minţit? Că eu nu vă mint niciodată! Aşa ne-am înţeles: că nu ne minţim niciodată!» Eram destul de mică, aveam 5-6 ani. Am fost foarte dezamăgită, pentru că, până în punctul acela, chiar credeam că părinţii mei nu m-au minţit niciodată cu nimic, nici măcar cu un lucru frumos”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Enache.

 

Amalia Enache a devenit mamă în urmă aproape un an şi jumătate, iar de atunci se bucură din plin de momentele petrecute alături de Alma, scrie WOWBiz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Iulia Albu a dat note tinutelor purtate de Amalia Enache si Andreea Raicu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies