Amalia Enache se gândește la al doilea copil: “E adevărat"

amalia enache despre al doilea copil
Amalia Enache a vorbit despre al doilea copil

Amalia Enache s-a întors din vacanță cu gândul la al doilea copil. Ce spune vedeta TV?

Amalia Enache (44 de ani) a fost împreună cu familia în Grecia, acolo unde a petrecut momente minunate și relaxante, exact ce îi trebuia faimoasei prezentatoare TV. După vacanță, vedeta a vorbit despre planurile de a deveni mămică pentru a doua oară.

Amalia Enache se gândește la al doilea copil

Amalia Enache spune că s-a gândit la venirea pe lume a celui de-al doilea copil, dat fiind faptul că Alma, fiica ei, și-ar dori un partener de joacă.

De asemenea, Amalia Enache a povestit că în vacanță a stat într-o casă care dădea direct spre plajă, ceea ce i-a ușurat deplasarea către locul unde cea mică putea să facă baie.

Citeste si: Ce le spune Albert Oprea colegilor după ce află că părăsește Survivor România?! Cum arată Războinicul după eliminare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

amalia enache copil
Amalia Enache mărturisește că și-ar mai dori un copil[Sursa foto: Instagram Amalia Enache]

“Da, era în plan. Iubesc Grecia de acum încolo. Am mai fost în Grecia în urmă cu peste 15 ani într-o insulă mai nepopulată turistic, mai degrabă aleasă de greci, a fost prima mea experienţă. De acum iubesc Grecia şi am citit că au 1.000 de insule, dar nu sunt toate locuite, dar vreau să văd cât mai multe dintre ele. (…).

Citeste si: Gal Gadot și Jaron Varsano au devenit părinți pentru a treia oară. S-a născut micuța Daniella

A fost peste cum mi-am dorit. Ştii că există şi pe site-urile astea care închiriază opţiunea să bifezi cum te-ai simţit. La noi a fost peste aşteptări. De la locurile în care am stat, la estetica asta simplă a Greciei, gândeşte-te că schimbă şi la tine ceva”, a declarat Amalia Enache.

amalia enache
Amalia Enache este extrem de mândră de fiica sa, Alma[Sursa foto: Instagram Amalia Enache]

Chiar dacă se gândește la un frățior sau la o surioară pentru fetița ei, Amalia Enache spune că iubirea pentru un copil nu este de ajuns atunci când te gândești să devii mămică din nou.

“Cred că nu are legătură numai cu iubirea decizia de a face un copil. Te mai uiţi şi la vârsta din buletin şi la alte lucruri. (…)”. E adevărat, dar mă gândesc că am fost o tânără mămică destul de târzior. Aşa că nu este acesta argumentul”, a mai spus Amalia Enache.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Amber Heard a devenit mămică pentru prima oară! Actrița are o fetiță

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies